Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 2 February 2017

Entry Pertama 2017



Assalamualaikum wbt dan Good Morning!

Hai Hai Hai!!

Lamanya tak update. kehkeh.. nasib baik masih boleh login. Jenuh jugak nak masuk td.. Hai uols!! salam tahun 2017. haha.. jgn mare ye. Dah masuk februari 2017 dah kita. Ni entry kita yang pertama la kan. ^___*







6 Ulasan:

lieyalatif said...

hermm seb baik ena ingat lagi nak login...ingat password pun dah lupe kekekeekekek..

mcm lieya laa ena...dah start seminggu 1 entry ajek hahaahahah...tak segalak dulu....nak pencen terus syg plak...sebb tgk readers ade jek masuk kan....

ape2pun happy new year ena...take care okey...

LYAfrina said...

hehehe,,,
selamat tahun baru ena..
smoga y baik2 saje hadir dlm hidup kt semua..
walau apa mndatang, smoga kt terus tabah n kuat hadapinya...

aCik Anie said...

selamat tahun baru ena
lama tak singgah sini.. anak anak pun dah besar..alhamdulillah sejuk mata memandang

umi alya said...

Selamat tahun baru Ena...

Takkan hai hai jer, bangkit le segera, rindu tulisan Ena..

Ena said...

@Lieya,

Tu la.. nasib baik masih igt.. hehe

@Lyafrina
Aamiin..

@aCik Anie,
a'a.. da besar dah.. kakak pun dah tinggi sama ngan umminya ni..huhu

@Umi Alya,
hehe.. a'a kan. hai hai lepas tu bai pun x de.. tergantung je
sbb tertekan publish aritu. kalut sgt. apa yg kalut pun ntahnya ^_^.
mcm2 nak karang tapi x tahu nak mula dr mana
sbb dah bercampur aduk dlm kepala ni.. kena wat draf dulu la nampaknya.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)