Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 13 February 2017

CUTI2 SINGKAT


Assalamualaikum..


Hai.. mornim!
Ngantuknya mata tetiba.. tu la saper suruh dah lewat malam baru nak lipat kain baju. Lepas tu mula la x cukup tido.. nak buat keje pun lesu lemau semacam.. so, dari melayan mata yg stim je ni..  tangan pon gagah menaip belog sendiri.. buka je draf yang terperam dari tahun lepas.. aiyoooo.. maafla sbb hidangkan cerita basi masamm lg.. kekdahnya klu buat entry memg stok basi basi je ke? sbb tahun lepas nye cerita. ampunnnn!! 


Ni pun terfikir2 nak post ke idak post ke idakkkk sbb mcm malu macam entah sbb lame sgt peram ni.. last sekali x pe la.. post aje la dari x de.. sbb skrg gamba2 memg dah x bercuci x de nye nak masuk album bagai mcm zaman dedulu.. sian anak2 nanti x de kenangan.. ni pun byk dah entry dedulu dah di padam sbb rasa.. entry ntah apa2. hahahaha.. 


Ok.. stop menceceyy.. biarla gamba berbicara.. ramai dah blogger yang up pasal p menginap kat sini.. sblm tu gamba memg x susun.. 






kekonon berdua la ni.. ceh!! Sian tgk kulit muka asben kita ni.. makin teruk dah. Resdung kronik. Padahal kami ni sebaya je.. ada sesapa tau mana tempat rawatan resdung terbaikk?



kelam!! haha.. byk gamba bebudak ni berendam tp x sesuai pulak nak masuk sini.. yg ni pun jadi la nak.. heee




Anak dara dah sama tinggi ngan mak nye dah.. skrg lg kita x mau amik gambo ngan dia sbb rasa kenot sgt diri ini.. sob sob.. cepatnya anak membeso..





apesal muka buruk benor ni??? salah kamera ni.. hahahha.. ni aktiviti terakhir sblm check out.. tp belum blk lg.. 










singgah sini pulak..




















gamba terakhir dah mewakili entry utk kali ni.. 


* X pe la.. boring pun boring la.. janji anak2 hepi.





10 Ulasan:

LYAfrina said...

bestnya cuti2..anak2 la happy..dh besar2 ank ena.. comel n hensem belaka..lya pom byk n3 lama2 dlm draft.. publish j la utk kenangan kan.. nk cuci2 bagai mcm zmn dulu mmg xdelah kan..

psl resdung tu lya pom xtau kat mana.. tp blh dpt rawatan dgn pakar hosp jugak kan selain tradisonal.. lya pom ada prob resdung..cuma effect dia smpai jd gatal sgt n sakit kpala teruk kdg2 tu..

wahida said...

betul tu ena...tak kisah la citer lama ke dah basi ke apa ke...yang penting update je kat blog sebab kat blog je lah kenangan yang anak2 boleh tengok balik...

i pun citer tahun lepas banyak sangat tak ter update...takpe slow2 akan ku publish jua...haha...

anak dara ena dah besar la...makin cantik dia...

+ e.z + said...

bestnya. lama sungguh kita tak bersua dlm blog kan.

eynda said...

Ena...yg singgah sini pulak tu kat mana? Resdung ni mungkin kena jumpa pakar ENT kot...

Mek Rose said...

hai ena
okla tu adela jugak entry...
ambe ni setahun dok update..arini baru mai rajin heheh

sonotnya stay situ...tak penah p lagi...kene simpan duit dalam tabubg ayam dululah hhahaha

umi alya said...

akak rasa dah baca entri ni, awat belum tinggalkan komen?

xmo lemau2, moh update cepat.. ~_^

umi alya said...

Selamat hari raya, maaf zahir batin

umi alya said...

Ena, akak datang...

Etuza Etuza said...

Nampak sangat menarik ..waha bagus ya ada tempat ni

Etuza Etuza said...

Sama jg Etuza ya tak berapa aktif..baru ja nak aktifkan diri..boring datang so lepak2 lah baca2 di laman sosial