Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 29 November 2016

Kenangan Umrah Ziarah Bonda & Ayahanda 2016


Assalamualaikum.. 


Lamanya x update.. rindunya kat korang.. saper? sesiap yg terbuka or terbaca blog kita ni la.. macehhhh!! *_^

Sihat ke? Alhamdulillah.. kita sihat2 je.. makin sihat kot sbb baju makin sendat dah ni.. huhu

ok kita kejap ni.. rasa mcm rajen pulak. biasa tetengah hari gini membuta je kejenyer.. kiki.. mana x bambam ye kan? lepas makan tido.. aiseyyyyy!!

Kita x nak cite2 sangat pon.. just nak publish gambo yg tinggal bbrp ketul ni.. gamba2 ni masa mak ayah pegi buat umrah dan ziarah hari tu.. errrr lupa jugak tarikhnya. Bertuah nye jadi anak mcm kita ni.. sori bonda dan ayahanda.. huhu..




Check it outtttt!!


Gamba tak tersusun langsung. Ni gamba mak dan ayah dan balik.. alahaiiii




Bukan senang nak dapat gamba ayah kita posing gini ngan semua yg ada.. jumpa x cari kita??? haha.. kita x de sbb masa ni masih di epot KB ke Klia.




Time ni dah ada di KLIA.. berkampung la kami reramai kat sini.. mcm 2 perasaan ada time ni.. tp wajah tetap kena hepi juga..



Seriously, frust jugak sbb tinggal 4 keping ni je gamba dalam hp kita.. abis terdelete. sob2.. mak malu2 je gambo.. cer tgk anak menantu nye posing tu? meroyan heh?



Mcm mana eh ada gamba raya 2 ke 3 tahun lepas ni sekali dalam entry ni? adoiiii!!! tp x pe la.. layan je la..



K bai







6 Ulasan:

Nieyl said...

Baik saya layan kan aje..hihi

Adam said...

nice blog.

umi alya said...

Alahainya sayangnya, banyak kenangan tu..

Akakpn pnah kehilangan memori tel, sedih sgt sbb dlm tu byk gmbar Alya..

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

alhamdulillah..mak n ayah pom dh selamat kembali dari mgerjakan umrah kan..