Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 15 July 2016

Hanya Sekeping Gambar di Aidilfitri 2016


Assalamualaikum..

Kui kui.. tajuk pelik skt eh? =D

Syawal ke 10 dh kita harini.. Amacam?  Dah puas makan ketupat, rendang dan segala kuih muih raya? Hehe.. ada org, bulan puasa je.. zassss berat dia turun mendadak.. dan bila raya je.. zassss jugak berat naik mendadak.. hehe.. x kisah la asalkan sihat ye.. tp makan kene beringat2 juga.. kang terkejut pulak lain jadinya.. mcm en. suami kita.. ^_*.. ari ke 2 dah melepek.. kesian sangat. huhu..

Raya tahun ni rasa mcm x puas je blk kg kat Trg.. walaupun turn raya kat Perak dulu.. Trg blk juga.. cuma masa terhad la.. tp tu la.. semua gambar raya dlm kamera hubby.. ni pon gambar dr group wassap.. klu x sekeping pon x de dlm hp. Gambar kat Trg lg sadis.. sekeping pon x de.. sobsob..

Ok la.. dikesempatan yg ringkas ni kita nak ucap Salam Aidilfitri dan Maaf Zahir Batin buat semua kawan maya kita.. maaf sbb x sempat nak "jalan2" sgt sejak blk cuti raya ni.. keje x menang tangan. Bersusun2.. nanti kita ziarah ye.. syok tgk gambar2 raya ngan ceritera raya uols.

          

Wajah2 di syawal yg pertama.. keluarga kecil kami ^__^
Seketui pon jd la kan..



Note: Harapnya ada entry lain lg berkenaan raya.. sbb mood mengarang tergendala lg ni.. aiyoooo!!








3 Ulasan:

lieyalatif said...

wahhhhhhhhhhhh cantik ena...kuning gituuu...korang putih2 sesuai laa kalo kuning...mmg cantik dng korang...

tu laa ena...lieya puase2 ni enjoy mkn...ye laa kene naikkan hb plak tu...dlm ward tak lalu mkn, time dah balik kg dah sihat mencanak2 napsu mkn nye...lagi2 mkn ubat tambah darah kan....so asek lapaa jek laa..skrnag so far dah okey sikit....

ena, lieya nak ucapkan selamat hari raya ...maaf atas segala salah laku kalo ade terkasar bahasa ke ena terase sepanjang kite berceloteh di alam maya ni yeak heheeheh...

**ena, husben lieya keje jpa...tapi die selalu ke kementerian2 lain, agensi2 kerajaan yg lain utk bagi talk atau meeting berkenaan dgn dasar2 kerajaan...tu die ckp jumpe ena heheheeh..kalo kite yg jumpe kan best....tingin nak jumpe ena...

LYAfrina said...

salam aidilfitri ena..

hehe.. puasa bru2 ni rsanya berat lya maintan..xde naik xde turun kot.. tp lps raya tu rasa naik..sbb byk bedal mkanan time raya.. ye lah, jumpa mcm2 menu time raya ni..dgn open house lagi..hehe

umi alya said...

Cantiknya Ena anak beranak..

Belum terlambat akak nak ucapkan selamat hari raya, maaf zahir batin..