Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 20 April 2016

Cerita Peram Lagi : CH



Assalamualaikum..


Hari ni rasa mcm weak sgt badan.. Meronta2 rasanya nak amik Cuti dan rehat2 di rumah or pegi jalan2.. tp mcm x kesampaian aje. Keje ofis yang datang bertimpa2 rasa x terkejar untuk cuti2. Badan pon dah sakit2. Rasa lemau tengok muka sendiri pun dah mcm cekodok basi.. sob2.. Lepas tu buat keje macam tak fokus dah.. ada je yg tak ke sana sini sinun.. adoiii.. menci la bila jadi mcm ni.. Cuti pun bukan nye ada byk sangat kan. Kena simpan untuk raya lagi. Bulan 5 ada kenduri anak buah. Ohhoooo.. sabar la wahai badan.. ni pun balik keje time senggang tu minta tolong suami or anak2 picit2.. lega sekejap tu je.. lepas tu akan sakit balik.. huhu..


Sampai awal pg tadi.. terus buka blog.. Tgk2 masih ada beberapa draf entry... huhu.. makanya mula tangan dan hati duk berkata2 dan terhasil lah entry ni yg x ada kaitan langsung dengan gambar kat bawah. Lantak ler.. hahaha..adoiiii..


Gambar2 bawah ni sepatutnya publish tahun lepas.. ntah kenapa x publish dan baru skrg perasan. Kita ada cakap nak post masa entry CH tu.. tp lama2 lupa. Ada juga draf entry bento anak2 stok tahun lepas pun masih peram. tahun ni x berapa amik gambar.. Ye la menu pun lebih kurang je pulak tu.. ermm nanti2 la kita post utk kenangan kita. Nanti anak2 dah besar rindu pulak nak berbento kan.. 




v
v
v
v
v
v
v
v
v











Maaf la ye.. Kita pon boring tengok gambo2 ni.. nasib baik dalam draf ada gambo2 ni je.. nak buh jugak sbb ni kawan ofis kita. Dah tu pegi Mardi ni sampai dua hari berturut2.. kehkeh.. kita layan je kakak2 kita ni.. :D






Lately ni banyak benda yang kita lupa.. Faktor umurkah?? huhu..






8 Ulasan:

Nieyl said...

singgah pagi ♥

lieyalatif said...

hai ena...

satu2nye tempat yg tak penah boring ialah cameron..sebab sejuk pastu dpt mkn strawbery manis2...aduh heavennyer.....tapi nak naik ke sane tu yg buat malasnye.....begelodak isi perut laa org kate haahahahahaahah...

cantik2 pic dgn bunga tu ena..... berseri2 tuan punye blog...aura bunga2 kot heheeheheh

hainom OKje said...

Jeruk tu semakin lama diperam semakin sedap tau Ena hihi....
Biasalah Ena, gitulah kehidupan namanya. Stress kerja, sakit badan tapi demi nak enjoy untuk diri sendiri katanya, nak soping, sabar aje le....haha

Salam kenal yer

hainom OKje said...

Jeruk tu semakin lama diperam semakin sedap tau Ena hihi....
Biasalah Ena, gitulah kehidupan namanya. Stress kerja, sakit badan tapi demi nak enjoy untuk diri sendiri katanya, nak soping, sabar aje le....haha

Salam kenal yer

umi alya said...

Kalau ena rasa tua, akak lagi le terasa tua.. hi3

LYAfrina said...

as-salam ena..
always comelsss..
samalah dgn lya..byk giler dlm draft.. publish ntah bila..ada tu y dh 2-3 thn..hehe..

samalah..bennto fsya thn ni x brape snap.sbb rotate y sama je.. tp adakalanya still snap jgk utk knangan je.. maybe dia org dh bsr akn tgk smua kngan ni..bekal dia msa sek..cute2 tu..hehe

***psstt..ena.. jgn mushkil tau..komen ena ada je.. tp x publish lg..lya just publish bila dh jejak balas k blog msing2,, y dh publish mknanya lya dh jejak balas.. huhu

wahida said...

finally!! akhirnya ada jugak entry dari ena...rindu tau!!
ena tetap la comel macam bunga2 tu jugak...
rajin2 update entry ye...muah ciked untuk ena..

ietams said...

sama je cantik awak ni ena.
tak pernah x cantik