Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 24 November 2015

CH PART 2


Baiklah, memandangkan gambar2 dah masuk dalam draf.. mohler kita langsaikan hutang update entry belog suam-suam kuku err dah sejuk nak beku dah kot belog ni.. kuikuikui.. x pe la.. nanti boring2 nak cuci mata sendiri tgk je la gambo2 lama kat dalam ni kan.. nak buh dalam album memg x de la..  


Gambar2 yang ada ni kebanyakkannya dari kamera hp cap ayam kita je.. 




v
v
v
v
v
v
v
v













Dah kenapa gamabr ni nampak mcm katun pulak ek?? =D








Ada budak merajuk.. kikiki





kami mak pah dedua mcm selebet je.. hahahha.. 











Ok. sekian short vacay kami ke CH pada bulan Jun yang lepas.. 
Nanti kita nak sambung gambo2 masa pegi kusus tp gambar dalam dewan kuliah sekeping pun x hamikkk.. kikiki.. 





12 Ulasan:

Rizziela said...

bestnya.. dah lama plan nak g ..tak dapat2 gak nak g

Amie said...

Assalamualaikum Ena,
bestnya dapat gambar ngan anak-anak... kami ni alahai... nak balik bercuti pun asyik bertangguh2, dah balik kampung nanti nak gerak ke sana ke mari pun susah he he hee...

umi alya said...

alalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa naper kakak merajuk tu?? tetap comel..

hp cam ayam, ayam apa tu ena, ayam pedaging @ ayam kampung? akak nak beli jugalah sebab cantik gambar2 tu..

wahida said...

suka pi CH...kalau naik sana tetiap bulan pun best...hehe...

hehe...comel je kakak merajuk...

Ena said...

Rizziela,

Skrg musim hujan makin terasa sejuk kat sana
tp cuti sek gini jem skt la..

Kak Amie,
nanti blh bw anak2 terutamanya alif ang comel tu
teringat2 pandainya alif makan nasi lemak dengan sambal tu

Umialya,
ehehhe... samsung je kak tu pun dah 4 tahun dah rasanya pakai
walaupun asyik hang je tp masih setia dengannya. ada sejarah hilang juga ni
masa ke CH bulan Jun tu.. tp masih ada rezeki kita. Alhamdulillah


Wahida,
tu la kan..
blh plak merajuk kat situ.. kikiki

lieyalatif said...

Hai ena...

Lieya pi sini mase pi ch tu...best kat sini sbb lawo2...mase lieya pi lavender x besar lagi....x merimbun laaa dpt tgk...

Tp ape2 pun pic budak merajuj paling win....beriya bediri tegak muke tunduk ke bawah eheheheeh

Bunda_nora said...

Salam ukhuwah dari BUNDA...

LYAfrina said...

bestnyer ank2 ena..sejuk hati tgk ank2 ena skarang..dh nmpak matang sgt2...
hrp tcapai jgk impian lya nk bwk asya pnjt bukit CH ni..

eynda said...

Tak pernah pegi CH sejak ada anak-anak ni... CH masih sejuk macam dulu2 ke? Dulu ingat lagi mandi sesudah subuh kat CH tanpa water heater huhu.... macam nak beku! Pakai sweater dulu2... nampak sangat zaman dulu kala kan ahahah...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

mamaarifakeem said...

Hi ena, salam ziarah, pekabar?
lama aiih tak BW, ni baru ada can..huhu..

waah anak anak dh besar la, emak je maintain..comei.. hihi

Etuza Etuza said...

Keluarga nbahagia..apa khabar..Etuza dari laman Umi Aliya dah follow blog anda ya..klik2 lah blog Etuza