Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 11 November 2015

CH 2015




Dah lama foto-foto ni dalam draf entry.. Td dok teringat, memandangkan masih di awal pagi boleh la di publish untuk cuci mata sendiri sambil ambil mood esok nak ke sini lagi tp bukan dengan family.. ada berkursus pula.. tapi gambar tak banyak sangat pon.. 
















Waktu ni jalan2 dengan adik2 dan ipar juga. Yang pakai dress biru belah kanan tu mengajar di CH ni.. (yang kanan tu suami dia), yang sebelah sy bertuduh labuh tu adik perempuan yang bongsu tapi sebenarnya silap time sungguh mendaki tika ni sbb jatuh hari cuti (bulan 6) Jem nya Ya Allah... abis masa kat ats tu je.. tp nasib baik adik tau jalan short cut. 




* Minggu ni jalan raya lengang aje.. kan seronok kalau hari2 g keje mcm ni.. tenang dan rilek walaupun keluar rumah lambat. hehe








6 Ulasan:

LYAfrina said...

cantik2 pic..
teringin sgt nk ke CH ni..
bila lah smpai..
kak irdina dh besar...comel

umi alya said...

Naper kita tak terserempak erkkkkkkkkkkk??

Ena said...

Lya: Byk gambar dr hp tp x boleh nak transfer ke PC
frust jugak lebih2 lagi gambr area Lavender Garden.
Yg ada dalam entry ni dari kamera suami.


Kak Tini:
a'aaa erkkkk?
mudah2an ada dilain masa kan kak.. :D

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

eynda said...

CH masih cantik macam dulu2...bestnya...

Othman Zan said...

Happy family