Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 4 June 2015

Koleksi Peram Berepisod : 1 (^___v)



Assalamualaikum..

Uols sihat? Moga semua sihat2 hendaknya ye..
Kita pun makin sihat.. dulu paling berat pun 43kg, skrg dan 48kg.. OMG!!! (merenung gambar dan tertanya: bila nak selim balik macam gin? kita ni x berapa cukup inci kalo berat badan bertambah maknanya makin melebar la jadinya) =.= ok tak mo bebel banyak2.. nak abadikan gambo2 yang dah lama dok terperam dalam draf berkurun-kurun sudah.. huhuhu.. sebelum gambar ni semua ter delete dari kotak ingatan sendiri dan HP.. ada baiknye simpan la skt kat sini.. supaya nanti ada juga kenangan di kemudian hari.. ecewahhhh!!! sangat kan.. hehe























Hahaha.. gambar memg x ikut turutan.. nak cepat ni.. x sempat dah nak tukar2.. klu tukar alamatnya peram lagi setahun la gambar ni or x kuar langsung... kikiki..

Bubai Langkawi.. tempat jatuh lagikan dikenang, inikan pula tempat ku temui si dia.. ewahhh!!



Note: entry sambil2 amik mood cuti sekolah.. mana tau incik suami nak ajak jalan2.. :D







6 Ulasan:

umi alya said...

Amboi2 Ena, rupa pertemuan pertama di Langkawi..

ietams said...

lama tak ke udara ye ..
tak de pun nampak melebarnye pon.
same je slim walau berat kat mesin timbang tu naik

eMMe said...

Assalam Ena, sempat tak sempat, update wajib okey! haahhaa... comel belaka anak branak ni... cuti skolah bwk anak2 jenjalan la Ena, pas tu update, takmo la peram2 sampai makan tahun hahahaha!

LYAfrina said...

ALHAMDULILLAH kak ena...
keluarga bahagia.... ;-)

a ah..mmg nmpk sikit berisi drp dulu.. tp xdela over lagi tu..ok je berat badan ni pom.. itu tandanya bahagia.. hehe

lieyalatif said...

langkawi mmg tak jemu nak pergi kan ena...tiap tahun pergi pun takpe hehhehehe.....konon tak mo beli ape, tapi bile balik tgk lugage bertambah2 jugak hahahahahaha....

tgk anis mkn laksa ikan sekoq tu teringat mase kat sane...lepas makan tu tekak lieya loye semacam....gigih cari gula2 hangin nak bagi hilang loyer tu...tak tau lee, org kate sedap tapi lieya mmg takleh masuk.....

homestay yg ena duduk tu lieya penah gugle....menarik ...tapi mase tu full ke ape ntah so takdpt book....

selamat berpuase buat ena & co.

LYAfrina said...

one happy family..

mmg nmpk ena berisi sgt..xpe, tnda bhagia