Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 12 November 2014

Homestay Hjh. Aishah


Assalamualaikum. .. 

Hai korang!!!
Kita nak promote Homestay ni.. hehehe.. if korang rasa sedang mencari tempat menginap seisi keluarga dan x nak check in hotel, blh la try nginap kat Homestay Hjh Aishah di Ayer Tawar Perak. . Manala tahu korang jalan2 ke sana.. x pun klu memg ada kenduri kendara ke apa ke kan.. ye la mgkin ada family besar ke kdg x nak check in hotel sbb ramai kan.. klu menginap d homestay lebih mudahkan, jimat, nak masak pun blh dan nak parking pun sonang...

Hah? Kat mana? Kat SINI je.. sila la jengah ye... pastu simpan dlm list korang... kikiki.. simpan je.. klu rasa nak cuba blh la cuba kan..




Ok tu je nak g tau..

Tatatittutu.. (^__^)


Notakaki: kita x de kat ofis ni.. kita kusus lg.. kali ni x jauh la.. ke melaka je.m tp csm borink la sbb rabu -sabtu.. adeiiii!!!!





5 Ulasan:

~aSHa~ said...

lama xsinggah sini...

eMMe said...

oh..home stay kat air tawar Perak... Ena tlg promote ek? mmg okey yea?
Me ade homestay kat Slim River, kalo nak book bgtau Me ek...

Fieza79 said...

Ok...noted hihii
Ena pe kabar..lama tak jengah sini

mamaarifakeem said...

Hai ena... salam singgah, lama tk singgah..huu...

Ooo homestay ye, in sha Allah... tp kite singgah kakak biasanya kt perak tu..hiii.. :D

Sal Wawa said...

Selamat berkursus k. Ena.. hehe