Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 21 November 2014

Abang Bosar



(>____<)



Hai!! Ke mana korang tengahari ni? kita dok depan pc saje lah jawabnya.. Nak tido x plak mata ni mau lelap.. Klu x, pangtang ari Jumaat mesti nak melayan mata sesaje.. heheh.. Tapi kita x de apa lah yang nak direpekkan sangat. Cuma rentetan entry di bawah tu.. kita dah decide dah nak buat khatan anak bujang kita tu kat klinik je.. dan dekat aje pun dengan rumah. Tanya kawan2 kat ofis ni, kebanyakkan nya buat kat klinik aje.. ada jua yang join kan anak2 dorang dalam Program berkhatan beramai2.. Memula rasa mcm.. ok juga tu.. tp bila dikenangkan kot tetiba ada yang menangis ke lari ke apa ke kan.. dah mempengaruhi si bujang yang tengah semangat nak khatan jadi x jadi plak kang.. so, kita buat kat klinik aje lah. Ok makanya entry ni citer utk dia sajalah..  







Nampak x foto yang dipegang tu? kata atukknya dia simpan sbb mcm muka Ammar Irfan.. Bila kita tenung2 tu.. ada la iras2 tu.. tp anak bujang ni idungnya x mcm kat dalam gambar tu... hihihi





Ni kejadian masa ari konvo yang lepas..





Gambar kenang2an dengan cikgu dan kawan2 PASTI nya. ramai lagi sebenarnya tp ni je yg ada dalam gambo.. 





Besday nya dah lama berlalu.. bulan puasa yang lepas, ada rasanya entry utk dier, tapi nak jugak dier potong kek dengan kawan2.. so, kita penuhi permintaannya tapi simple2 aje la... 




Ok la.. x de apa lagi nak celoteh. Ok,
 jom tido.. :P






Nota kaki: 

1. Anak bujang ni asyik la request baby... katanya, semua kawan2 Ammar ada adik, ammar je x de.. (V__V) (si kakak pun dok request mende yang sama) ummi pun nak baby juga sayangku tp belum rezeki lagi kamu nak jadi abang buat masa ni.. 


2.Risau juga dengan cerita banjir di Terengganu, ada majlis pertunangan adik kita Disember ni.. harap2 semuanya ok la.. dan pada mangsa banjir di harap semuanya dalam keadaan baik2 aje.. 









7 Ulasan:

umi alya said...

Betul ttu Ena, masa umur muda2 ni, bek tambah sorang dua lagi..

Ena said...

Umia alya,

Kami dah lama ready kak, tp belum rezeki kami lg.. agaknya dh time utk jumpa pakar pulak.. (^_^)

NzA said...

alolo...ensemnya ammar..mmg ada iras la muka ammar dgn ank pak arab tu...he3x

tahniah ammar...selamat melangkah kealam remaja(eh dh remaja ke?...he3x..)
Abg farouk pn khatan kt klinik masa drjah 3..kejap je ok....

Kena bagi bb tu..InsyaAllah moga thn 2015 memberi rezeki buat ena sekeluarga.

Akak pn risau nk blk cuti ni...jwbnya kena blk naik flight la.....tapi blk kg xbest naik flight sbb aktiviti trbatas...

Prince of Noob said...

dah grad tadika dah nak masuk darjah 1 pulak ye...

btw done follow u dear... follow mine too :) - Noob

eMMe said...

hurm.. puas tgk dak Irfan ni... makin comel lak tgk, hurm... anak bujang Ena sowang ni... moga jadi anak yg soleh dan cemerlang yea!

lieyalatif said...

ehemmmm ehemmmm haaa jgn lupe share kalo ade good news tau ena...jgn tau2 dah tunjuk pic baby baru je kang ekekekeek.... tu laa pandai dah anak bujang ena mintak jadi abang....die nak kawan lee tu.... geng same2 main keter, main bola ekekekeekekek....

ye laa ena teruk keadaan banjir kat kelanta ngan ganu...tgk pic dari fb ...hope mase majlis kawin nanti semua berjalan lancar.....

~aSHa~ said...

dear...irfan ni umur bape...6 tahun ke...

asha tak khatan kan lagi si bujang...8 thn