Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 1 October 2014

Aidiladha Semakin Menghampiri


Assalamualaikum..


Hai hai haiiii!!
Sihat ke semua?? Bajet ramai yg bace lagi le tuw? kikiki..
Rupanya kita update pada awal bulan Oktober 2014
Babai September 2014 &____^
Tak pe.. malu bertanya sesat jalan kan.. errrr!! Apa pulak kaitannya yeh? ;P

Uols perasan tak?
kita kan suka wat entry pada hari worldless...
(Tapi x semua la)
Time tu mula la jejari ni gatal je nak mengetip
Tak pe la.. memandangkan blog pun
Ibarat hidup segan mati tak mahu
So, boleh la boleh la kan.. dari x de.. kehkehkeh!!

Kita sebenarnya rindu nak menaip tp
selalu je tetiba mcm idea tu hilang
Nak nak.. tetengah nak menaip tu
Tepon bunyi la.. ada orang ketuk pintu la
Haihhh!! saje je kan..
Alasan lagi.. :D


Memandangkan Raya Haji dah dekat ni
So, kita buat entry hanya 
nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidiladha
Buat Semua Blogger yang menyambutnya

Tahun ni kita tak balik Terengganu :(
Raya kat KL rumah mertua :)
Menu raya dah disepakati
Tunggu utk sesi gotong royong masak memasak saje
Eceh!! macam ramai benor pulak ye.. hihihi

Ok la..
Yang buruk tu dari kekurangan diri kita
Mohon maaf andai ada salah dan silap ye
Sekian, Terima kasih pada yang sudi singgah sini
Ada ke? x pe klu x de pun
utk rujukan kita & keluarga kita akan datang


Salam Aidiladha buat Semua..

(^______^)







Hihi... kelakar je tgk pic ni

lately ni.. si bujang tu suka sangat amik gambar keras mcm tu.. dah la susut badan dier time tu.. tp skrg dah berisi semula dah.. :D


Daaa..




Note: 
Minyak naik lagi.. Walaupun bunyi 20sen je.. tpi terkesan sebenarnya pada kita hanya rakyat marhaen ni.. 











8 Ulasan:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

comelnye dua beradik ni...
selamat hari raya aidiladha buat Ena & family.. ^^

eMMe said...

miss u like a crazy Ena..sihat ke? bile nak raya baru muncul, hahaha.. takpe la Ena, janji ade berita dari Ena, jgn la lame2 sgt tinggal blog ek, heeee~

Mek Rose said...

kita pon camtu ena..cam sekut chipsmore ..hehe

besar dh 2 anak ena ni..mkin encem & lawa..:-)

umi alya said...

besar dah 2 beradik tu, comel lak tu..

Salam Aidiladha buat Ena sekeluarga..

psssttt: xper2 save bajet raya kt kl, xperlu isi minyak byk2, hohohooooooo.. (mekanima bela diri kononnya..)

eMMe said...

update pls, Ena! alahai..bz sgt ke, update skittt pun jadi la.. hahahaha!

Lynn Hamzah said...

lama x singgah sini...sihat ke ena anak beranak...

lieyalatif said...

ye laa ena ...update sebulan sekali heheeheh mcm bayar bil plak...bayar sebulan sekali ....x kisah laaa yg penting jgn pencen terus tau eheheheeh.....

tu laaa kalo dpt balik kg meriah kan ena tapi budak2pun cuti sekolah sehari jek so takpe laa beraye kl....ena seb baik mertua kat kl so still laa pergi beraye tu heheeheh...yg penting menu raya ade..rendang ketupat tu penting....

pic budak2 dueorg tu comel jek..kemain keras kaku posing hah heeheheh..tapi tetap comel...dah besar dieorg kan ena.... anak dare pun makin lawa hah skrang...tinggi saham tu ena ...ecewaaaaahhh!!

selamat hari raya ena sekeluarga..... moga aidiladha kali ni diberkati...salam peluk cium tuk ifran n anis....

LYAfrina said...

Salam aidiladha juga buat ena n family.
Tu la.. rindu zaman ena xtif blog mcm dlu2.

Hik.hik dh bsr 2 bradik ni. Pic tu skema je nmpk