Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 5 September 2014

Peace!!


Assalamualaikum..


Hah? dah kenapa? tetiba je peace!! kikiki..
Tak sempat nak citer panjang walaupun Jumaat rehat adalah panjang.
So jemput cuci mata ngan beberapa kenangan raya 2014 di kampung halaman encik suami. Mcm biasala.. kat umah kita ni semua nye cerita basi.. janji ade kan.. hihi.. Peace!!






saje amik pic ni.. nampak ceria je seme kan..






1 & only pic ber4 yg ok.. lelain kelaut.. kekeke






Ni pun sama.. 1 & only jugak snap.. kaku pulak tu memasing.. malu dah nak amik gambo ngengada ngan incik suami sbb ramai plak penonton kat dean mate.. kuikuikui.. 




Tiga je? jadi lah kan.. wat kenangan dalam ni.. Album ke apa memg tak de la klu x buh sini..  Maat kita lam pic ni sembap semacam je.. sbb malam raya jam 4 pagi baru tido.. sbb kui 11.30 baru dok start merendang.. kikiki.. dah la tak mekap errr dah lama kita x main contang conteng kat muka sendiri.. ari2 pakai foundation ngan bedak je tu pun pagi je la.. pemaleh benor la ni.. ish ish ish.. 


Ok nak lelap mata jap .. *__*




6 Ulasan:

eMMe said...

Salam Ena, peace yooo... lame tu tak update, jadi laaa... ade gak update kan... haaa... sempat lagi lelap mata, pas makan tgh hari lak tu..mmg terawang awangan je rasa...

NzA said...

cantiknya sedondon biru,.....

lieyalatif said...

sweet sgt ena...tema biru selautan kasih gituuu...auwwww.... lieya penah tema biru gini heheeh mase tu dayyan first beraya heheeheheh...

ramai jugak family sebelah mertua ena yeak....meriah haaa ...sure happening kan behari raya....seronok berkumpul ramai2 ginie....

LYAfrina said...

peace!!!
wow..biru gittu..
xpelah lmbat update pon..hehe

lieyalatif said...

ena pe kabar....bile nak update cite latest ni eheheheeh

Mek Rose said...

comel la kaler ni...suka tgk