Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 20 June 2014

APTB


Assalamualaikum uosl..

Lama eh x update.. ngeeeeeeeeeeee
Bukan ketiadaan masa.. tp daku yg kemalasanggg nak hapdet
Tak tahu la.. bila la mood rajin macam
korang korang dan korang sekelian blogger
yang sokmo rajin update menjeleskan daku nak mai??
Hari ni??? Hari ni ada la sikit angin kuskus rajin tu mai
Ni yang ada entry ni kan.. hahahahha..

Bila dah lama tak hapdet.. jari rajin nak mengetip tapi
tapi tapi sayanggggggggggggg... ;P
Saya tak tahu nak mula mcm mana? cerita apa? pasal apa?
Oh Myyyyyy.. aptb.. huhu..
Sudahnya jadilah entry merapu membebel macam selalu..
kuangkuangkuang! :D





Ok Bai..


7 Ulasan:

Rohani Hashim said...

Ena...haha sama mcm hany.tapi dah mai kerajinan skwt sekarang. Chaiyokkk ena. Jom hapdet ;)

umi alya said...

besar daa anis n irfan (betul erk nama 2 beradik tu?)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

salam Ramadhan Ena..

samalah dgn lily ni ena,..bila dh lama tak update jadi tak tau dah nak mulakan ayat mcamana,,skrg update ikut mood.,hehe..

ietams said...

dah besar dah dua beradik ni

lieyalatif said...

hai ena...

adoi lame betul menanti entry dari ena ni tauuuu...malas2 ni kang babab kang baru tau heehehehe...

lepas rindu tgk anis ngan irfan hah.... dah besar anak dare n anak bujang ena hah....hope semua leh puase penoh tahun nieh yeak heheeheheh

moga ena dan family sentiasa berada dlm keberkatan Allah taala...

LYAfrina said...

salam ena.. lamanya x dtg sini..
dah besar ank dara ena.. dh bertudung.. makin cantik & ayu..

salam ramadhan buat ena n family

eMMe said...

Salam Ena, last post 20 Jun, amboi lamenye.. hurm..ni mesti tgk blog Me yg bru2 ni update kan,,, tu yg rasa rindu nak update gak tu kan ena, hahahaaa...