Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 24 April 2014

Dah Lama x Selfie!!.. Lah Sangat

Assalamualaikum. .

Hai... rindunya kat uols.. lamanya x update. Lama ke? Boleh la.. boleh la.. tp belum berbulan2 lg kan. Begini lah nasib diri ku yang... errr! ! Yang bertuah! Ye ke? Bole la bole la.. Dah kenapa? ; p

Ntah apa yg dok merepek ni.. hrmmm.. kita ni tu tap tup tap dh nak masuk bln 5 dh kan.. Ya Allah.. pantas nya masa berlalu.. takut pun ye jugak..

Uols apa khabar ye? Lama x jengah menjengah ziarah menziarahi.. jejak lgsung x bertanda.. maafkan la hamba yg perasan bizi ni..

K la..

   

Nak tinggalkan entry ni ngan 1 pic.. kot2 ada yg rindu... muahahhahaha....( ^____^)


8 Ulasan:

umi alya said...

ylh.. lamanya hilangkan diri, bizi erk??

Ena said...

umialya,

Boleh tahan juga kak dok sini..tak menang tangan dibuatnya.. hehehe.. lama2 ok la kot.. :)

lieyalatif said...

ena yg lieya kenal dari dulu sampai skrang same jek..maintan cantik n berseri2 je heheheeheh....

camne kat tempat baru ena.... dah okey ke...alah ena peramah sure kejap jek dah serasi ngan kawan2 baru kan....

lieyalatif said...

ena lame tak update blog nie...busy ke hehheh

Ena said...

Lieya,

Citer mcm2 ada lieya.. tp tu la.. malas bebenor nak taip.. rasa mcm nak delete je blog ni.. tp sayang la pulak.. tp jawab komen ni blh pulak.. ;P

~aSHa~ said...

salam ena..
sha pun lama tak update blog cerita terkini..ehehehhe

ena harga cadar tu RM135 (free postage dah)

cadar tu patchwork cotton dari cina

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

Maintain comey mek na..
Samala kita pon jarang update huhu
Ena tukor ofis lg ke?

ietams said...

mmg rindu pon ena..
manakah dikau menyepiii