Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 12 September 2013

Doakan Saya



Assalam korang..


Rasanya bulan ni.. terutamanya 2 minggu ni la.. mood swing sungguh!.. rasa mcm nak lempang diri sendiri.. dah lempang ponnn.. tak tau la nak kata cemaner.. tak tahu juga apa yg tak kena ngan diri sendiri.. tak suka tak suka tak suka.. ishh entah apa2 je rasa ye memg "kawan baik" datang.. tp kali ni teruknya rasa jadi diri sendiri.. dah isytighfar banyak kali, zikir dan mcm2.. tp still jugak tak keruan!!  Kadang rasa mcm split identiti pun ye jugak rasanya.. kejap gitu.. kejap gini.. Tp kat ofis ok je.. Pelik tak??? 


Kawan2 tolong doakan saya ye.. Doa yang baik2 saja.. Terima kasih.


7 Ulasan:

lieyalatif said...

nape ni ena....penangan PMS yeak...sabo key...lieya kalo PMS kejenye asek nak marah2 jek....sbb tu kalo dah tau nak period cepat2 ingat so nanti terkawal sikit perasaan marah tuh...

Rizziela said...

susahkan kan kalau mood swingg ni.. alhamdullilah..saya jarang kena

umi alya said...

mudah2an sekejap jerkan..

eMMe said...

Ena kenapa?
doa byk2.. mohon dilindungi dan dipelihara Allah sentiasa..

sabar Ena, kuatkan imanmu...
InshaAllah.. tak lame tu baik la tu..

Take care Sis!

mama lieyna said...

Huu.. tcare..
Eina nak peyet kali ni pun pelik je tanda2nya, dh mcm tnda2 nak peknen, sekali peyet daaa..dh la lwt seminggu, kasi suspen je lebih :P

Tcre ye, kami doakan yg baik2 buat ena..

Ena said...

Kawanku,

Thanks ye.. rasanya lepas post entry ni.. terus kita rasa lega.. x de swing2 dah.. ahahhahaha.. ntah apa2 kan.. agaknya sbb dah dapat luahkan walaupun yg ditulis tu cuma hint aje.. cerita sebenarnya tu x ada.. tp rupa2nya membantu juga. Terima kasih atas doa2 kalian. Sayang kalian semua. *___*



ieda immi said...

adehh dah kenapa ena ..
huhuh akk doakan selalu ..
mood nie dan rasa macam nie ada kalanya singah kat akak gak ..
macam rasa semacam kan
x suke .. sedih ..
huhuhu doa banyak2 yunk !