Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 19 August 2013

Riang Ria Kanak2 Ribena Di Malam Raya ke?.... 4.. hahahhaha..


Dimulakan dgn bismillahirrahmanirrahhim.. ok.. arini mata ngantoks tahap gaban.. so, saje lah belek2  hp kot2 hado gambar yg blh di share kt sini.. memandangkan pc x blh nk transfer pic guna kabel.. moh  le guna hp cap hayam kita ni.. Dapat la mencerahkan mata yg semakin terkatup ni..


Tempat : umah Mil di sitiawan, Perak
Masa: 11.30 mlm lepas balik beraya dr siangnya bawa ke malam..




Makin kering anak dara ni..

Ni pun dah selim.. pd hal puasa yang yok je.. 

Gaya mcm pukul 8.00 malam.. segor biji mata masing2.. padahal dalam kete otw balik beraya masing2 dah belayar jauh ke tengah.. blh sampai umah sambung main bunga api..


Errr.. tersesat pulak gambar kanak2 ribena main air. X dpt g pantai, berkubang kt depan rmh pun memadai.. hehe..




Maaf ler gambor x leh nak adjust la.. apa yg boleh je la yeh..



11 Ulasan:

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

Salam aidilfitri utk ena...anis.puasa penuh ke ena? Nmpk slim hehe..
Ape2pon...bdk2 enjoy kan..puas main bunga api.:-)

MrS. F!zA said...

meriah depa main bunga api.. syiok tgk..trgt balik tgk gmbr lama2 dlu zaman kecik2..main bunga api tkpakai baju..pakai suar tido je..haha

umi alya said...

kt halaman tu kolam ke banjir kilat?

Ena said...

Rose,

Anis tinggai 4 hari la rose, demam + asthma attack.. dia pulak memg pesen tak suka makan... bertmabha la kedingnya tu..


Mrs. Fiza,
tu la pasal.. memg teringt sungguh zaman dulu2..


Umialya,
heheh.. malam tu hujan sampai pagi.. tp dah namanya budak2 kan.. tak kira la sejuk ke tak yg dorang tau berkubang je kejenya..


~aSHa~ said...

salam aidilfitri...kalo xde budak2...xmeriah raya rasanye...budak2 yg mengceriakan

~Siti Hajar~ said...

Slmt Hr Raya K.ena...Maaf Zahir & Batin...

Hr raya ni budak2 la yg plg happy, semua tumpuan dibagi pd budak2, kita ni tumpang2 happy dorg jelah kan k.ena...hehe

Wah! bestnyer madi pool kat tgh laman, berjemaah lg gitu...hehe

Ietams said...

makin kering pun si kakak anis tu ena..makin tambah lawa anak dara tu

NzA said...

anak2 ni kalau dh jumpa cousin mmg meriah...kita tumpang seronok tgk.

ieda immi said...

dik raya kalau x der bunga api x sah .. akak nie dah raya ke berapa haa still anak2 main bunga api ekeke ;)
seronok punye pasal ..

tu ha dari ngantuk jadi terjaga dengan karenah anak2 dgn bunga api .. bdk2 nie kalau bunga api bukan main layie kan ;)

eMMe said...

Assalam Ena, untung la dpt main bunga api.. this year punye raya, mmg tak sentuh pun bunga api.. asyik le dukung twin, uhuhuh... mmg berkepit dgn twin je, tunggu twin besar kak Anis n Abg Irfan.. InshaAllah...

pst: camner nak wat header cantik cam header blog Ena?

lieyalatif said...

meriah ena...tang main bunga api mmg aktiviti wajib...tapi ena kene hati2 tau sbb kakak ade semputkan...so takleh kene asap sgt...mija pun lieya tak bagi main sgt...nak main pun lieya pakai kan mask...