Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 22 August 2013

Hari Ada Sambutan Majlis Hari Raya Aidilfitri


Assalam..


Morning.. Awat terkejut ke? heheh.. awal kita pose entry hari ni yeh.. sebenornya tadi tu bukak belog melalui guna hp.. so, baru upload pic terus tertekan publish.. adesssss!! tak sempat nak bebel lagi.. So, kena la masuk lagi sekali.


Sepertimana tajuk di atas, amboiiiii!! skema nye ayat ni hahahha... arini ada majlis sambutan ari raya di Kementerian kami ni.. so, arini kena bertugas.. x suka betul tau.. baru nak marathon puasa dah kena stop dulu.. mula2 nak terus je puasa.. tp semalam petang g tengok tempat dan cuaca rasa mcm tak sanggup pulak kan.. tup tup huna pulak arini.. ermm tapi tak pe la.. bukan apa dah la menunya mcm2 hadoooo... ada yg dok glurpppppp glurppppp telan ayaq liorrr tak pepasal kang.. So, tak pe lah. kita minum dulu hari ni.. hehehhehe..


Buat kawan2 yang terdekat ni.. meh la raya sini.. di jemput tau sbb kat sini ada 4 Kementerian. Mana tau leh jumpa2 blogger yg ada kat sini.. amboiiii!! beria benor bunyi nye tuh... kikiki


Ok la...  cukup utk arini..


Baiiii..  (^___________^)






 

Pic fresh dari oven.. hoho..



Note: Takziah buat semua mangsa kemalangan bas jatuh gaung semalam.. BUat semua, hati2 di mana saja berada terutamanya cuaca skrg yg tak menentu.. jalan raya licin bila hujan. errr peringatan buat diri sendiri.. huhu..






16 Ulasan:

mama lieyna said...

Cantik kulit muka ena, pakai produk apa..ahaks... lari topik..ekeke..

Syoknye ada makan2 x :-)

Ena said...

pakai bedak nampak la seri kot.. klu x nampak la kulit kusam je.. ngan parut jerawatnya.. ngan jeragat kat bwh mata tu.. huhu.. ena pakai produk murah aje..

~~*Lady Salwa*~~ said...

Ala, kiter puasa hari ni.. huhu... tak dapat la nak jalan2 ke sana... takpe, next time eh... :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Lupa lak... selamat menjamu selera... :)

~Siti Hajar~ said...

Km kat cni pun bz wakilkan opis ke sana sini beropen house, sampai skip bfast sbb nk lunch kat open house...hehe

cantik je k.ena ni, maintain comey lote..

lieyalatif said...

wahh bestnye ena...makan sedap ari nie...lieya punye kementerian pun ari nie...tgk laa rajin tak rajin nak pergi...pergi jenguk2 jek kot...

ena, cantik ena...flawless jek kulit hah..mcm anak dare youuuuu!!

LYAfrina said...

hoho.. 4 kementerian.. confirm besaran ni..

lama dh x tgk ena.. hihi.. maintain comel.. kt fb pon cam lama je nampak.. k lya x perasan?

eMMe said...

Ena, lame tak tempek gambar...
ni sekeping pun jadi la..
tgk Ena menten slim, n awet muda
heeee~

Zie Madini said...

Hehe. Paling benci bl tertekan publish. Kan. Huhu. Btw..mat raya :)

~aSHa~ said...

ena mmg awek muda...dia dgn anak2 nye..mcm adik beradik jerk..jeles mak jemah ni tau..ehehhehehe

wahida said...

ena mcm anak dara la...

tak mcm ada anak pun...jeles....

eynda said...

Putih melepak! ;-)

Izan Ishak said...

salam ena.. lama tak singgah sini. selamat hari raya!

ena ni cantik n putih gebus gitu. apa rahsianya?

umi alya said...

Lorrrrrrrrrrr naper akak leh tercicir entri ni?

ibundo said...

salam ena... lamanya tak ke mari. Bukan lupa tak sibuk sesangat. Harap ena sehat. nak ucap selamat hari raya. masih ada syawal yang berbaki kan...

mrs Fiza said...

k.ena guna produk yg k.ena citer haitu ke? makin mulus nmpknya..abg k.ena haitu mcm mna?