Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 19 July 2013

Tak Tahu..



Assalam...

Dah nak abis time rehat baru terhegeh-hegeh nak menaip.. sbb tiba2 teringat.. Tahun ni tak de entry sempena birthday baik untuk diri sendiri, hubby mahupun anak2.. ish ish.. teruknya.. a'a la.. tu la.. bila teringat tak buat terus gitu lah jadinya kan.. sian.. tak pe la.. skrg nak buat memg tak de la.. picture pun rasanya dah tak de dah dalam hp.. kalau ada pun x sesuai pulak nak masuk sini.. tak pe tak pe.. kita lupakan.. errr ye lah.. kena lupakan sbb lari benor dengan tajuk entry.. hahah


ok ok.. Nak sembang kosong je ni.. tak pe la.. tak de orang layan sembang pun tak pe.. sob sob.. sbb ye lah.. dah alang2 masuk kan.. hah! taip lah.. ishterukbenorrasanya.. Hari ni ada Majlis Berbuka Puasa di ofis.. tapi tengah fikir lagi.. berapabanyakfikirpuntaktahu.. tak tahu sama ada nak join ke tak? kalau join nanti kena balik lambat.. sedangkan hubby ngan anak2 kat rumah.. nak ajak sekali ke sini, baju2 anak2 tak prepare pulak tadi..si kakak jam 5.30 baru balik sekolah.. keperluannya tak prepared sbb niatnya memg tak nak pegi.. teruknya..  tiba2 bos kata WAJIB pegi..  Abistu caner?? alahai.... Padanmuka sendiri!! huhu




11 Ulasan:

umi alya said...

tak kata k Ena, akakpn lebih selesa berbuka di rumah sendiri, lebih rilek..

pena rozie said...

Dah lame x dtg sini. Salam.....

mama lieyna said...

Hai ena... selamat berpuasa, lama tak singgah sinj..

Laa..camtu pulak ye..buntu jugak ni :-)

ieda immi said...

dikk janji ko update ..

ubat rindu akak nak baca ko bebel keke ;)

~~*Lady Salwa*~~ said...

memang dalam dilema betul... kalau sal, belasah je balik... hehe... tak kose nak bukak kat opis... :)

**akak, khamis ngan jumaat ni opis sal buat bazar... jemput la datang ye... sal pun InsyaAllah berniaga. Mana tau boleh jumpa... hehe

lieyalatif said...

kalo dah kate wajib takleh tolak dah ena ...kene bagi surat tunjuk sebab kang ekekeekekekek

~aSHa~ said...

kalo berbuka kat opis sian kat anak2...

sha pun mlas dah bawak anak2 berbuka kat opis..sbb terkejar2...nak kejar maghrib lagi

wahida said...

aku pun ada juga iftar di ofis, tapi tak dpt join jugak, kesian kat suami dan anak2 mkn sendiri kat rumah tu...huhu...

Ein Makrai... said...

Ena, saya belum lagi beriftar diluar...seronok berbuka bersama anak2....kembali dan follow saya...

BUNDA a.k.a KN said...

salam ramadhan dari bunda...bunda singgah sahur kat sini..

Izan Ishak said...

tak boleh nak kata apalah kalau dah wajib. terpaksa lah hadirkan diri.