Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 9 July 2013

Salam Ramadhan



Assalamualaikum..


I'm back!!!!!! hehe.. 


Sori la.. orang kalau perasan bz memg macam ni kan.. kejap ada kejap tak de... alaaaa.. kalau manage masa bebetul.. boleh je update 44 kali sehari (sy memg suka guna perkataan 44 yer kawan2, jangan ada yang terasa pula).. hahhahha.. muntah! jangan marah ye.. over pulak..  huhuh..


Sebenarnya just nak wish " Selamat Menyambut Ramadhan" Maaf andainya ada yang terguris hati sepanjang kita berada di dunia maya ni.. Ye lah mungkin terkomen benda2 yang tak sepatutnya ker kan.. pada kita tak de apa.. Okey tak mau melalut di pagi hari ni.. 


Selamat mengerjakan solat terawih dan moga ramadhan kali ni lebih baik pengisiannya dari sebelumnya. Amin.


Note: Jangan lupa bangun sahur ye nanti.. mcm mana pulak la gaya sahur anak2 tahun ni kan.. hihihi..

5 Ulasan:

mama lieyna said...

Selamat berpuasa ena.. maaf juga andai ada slh silapnya...

Slmt bersahur n bertarawih..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam Ramadhan & selamat berpuasa buat Ena sekeluarga..^^

ieda immi said...

selamat menyambut ramadhan al mubarak dik ;)

Ietams said...

salam ramadhan ena..

Izan Ishak said...

salam ramadhan juga buat ena sekeluarga.

anak2 masih dalam proses nak belajar puasa lagi. terutamanya si kembar tu. tahan jugalah dari nak makan2. cuma minum je sbb haus.