Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 15 May 2013

WW: *_^






nampak tak noti face dak irfan tu?? kekekeke..



Gambar lama uols 2012 punyer..
 kui kui kui..







11 Ulasan:

mama lieyna said...

Ena, skrg dh mei 2013 la... tempek la gambar baru...hehe.. rindu citer budak berdua tu.. ehciter mak dia jugak.. :-)

umi alya said...

naper kakak tu masyam jer..

ena said...

Kak Umi alya,

ahahhaha.. sbb gambar2 ni tak pernah publish lg sejak tahun lepas.. dari tahun lepas kan blog ni kepa apdet kejap tak kan.. jd bila terjumpa gambar2 ni gatai tangan nak post.. ahahha..

ena tak de citer best yg nak dikongsi la kak.. sama jek.. ena je dah berkembang lebor tu je.. u yg mcm malu sikit nak buh gamboi sendiri.. hehehe..

eMMe said...

ade citer sedih nak dikongsikan..
meh le jenguk blog Me n mama Erina..

Ena said...
This comment has been removed by the author.
Ena said...

Silap pulak, sebenarnya nk reply komen mamalieyna tp g tulis kak umialya.. hehe.. cilap!

ieda immi said...

yelah ena .. kekeke
dah 2013 nie ..
ngaper lemau je nie ;)

~aSHa~ said...

besar dah nampaknnye mereka..itu belum gambar baru tu...

~aSHa~ said...

besar dah nampaknnye mereka..itu belum gambar baru tu...

lieyalatif said...

Laaaa ena dah sampai putrjy hah...awat x habaq mai...leh jumpe2 dating2 gituuuu hehehehehe...

Lieya suke lepak sini dulu...layan budak2 main pasir di pantai buatan gituuuu....

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Comel jer Irfan buat muka macam tu.. :)