Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 27 May 2013

Pagi La Pagi La Pagi.. Eh!


Tajuk entry adalah sukahatisendiri!! *_*


susah hati woooooooooooooo.. mood mengemas pun ala ala jek ni... help me help me help me!!! huhuh.. yerla.. kalo dah biasa pegi sana nun rasanya ok je.. tapi kami ni, jalan2 ke Putrajaya pun blh kira je ngan jari berapa kali dalam setahun ke sana.. ni dengan tiba2 je nak kena drive.. aduhhhh.. kecut perut mak!! entry sebelum ni ada kata.. "alah bisa tegal biasa" a'a memg la kan.. ayat penyedap hati dan memg akan biasa la kalau dah hari2.. tp permulaan ni nak lalui keadaan terasa mcm....... mcm2 hadoooo... heheh... dah try dah g sana hari sabtu lepas ngan huby.. tp rasa mcm tak berapa nak confident je sbb sorang2 dalam keta dengan jarak yg agak jauh tu... hrmmmmm...


ishh... bg salam tak... apa tak.. masuk2 je pagi2 senin dah merungut ni apa citer? errr.. hehe... sekadar meluah perasaan la uols.. layan kan ajer la.. huhu.. mood susah hati.. selagi tak tempuh selagi tu la dok rasa mcm2.. haih!!! gini rupanya perasaan rakan2 yg lain yg terlebih dahulu ke sana tu... mrmmm..



** harap2 ada la shuttle bas nk ke sana sementara waktu ni.. semua msh dlm perbincgn phk pengurusan tertinggi**













5 Ulasan:

eMMe said...

Ena, sampai putrajaya tak?
tak calling2 pun..leh jumpe..Me pun tak wat pape pun..doklepak umah dgn twin,hubby keje, ari ahad baru jalan...

~aSHa~ said...

mula2 akan terasa la...insha allah lama2 nanti akan jadi biasa...ye ena

lieyalatif said...

all the best ena...in sha Allah ...mule2 jek kekok lame2 nanti sure dah terra tu hehehe

rasenye ade tu shuttle bus kan...kene riki n pakat2 buat laaaa..senang kalo gitu....tak la rase sgt ongkos travel tiap2 ari kalo ade shuttle bus ni kan...

~Siti Hajar~ said...

Tu la hr tu tya k.ena ulang alik ke? rupanya benor tekaanku...xpe k.ena mula2 je kekok pastu InsyAllah ok la kot, sy kat sni pun travel 40km sehari ke opis, yela sy dok kedah, keja penang, ulang alik yg amat penat, tp klu dah besa ok la kot...My hubby plk 80km kedah ke airport penang, naik motor sbb nk elak jem, penat xterkata kot...tp demi rezeki utk keluarga redha jelah...hehe

ieda immi said...

aah nanti jadi biasalah ena .. jgn risau .. anggap diri kita dah pro ;)