Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 12 May 2013

Cuci mata je lahhh yeh..



Dah lama tak update kan... so, ter klik lah pulak gambar2 cam kat bawah ni.. so, blh la.. dah lama nau menyepi kan.. heheh.. kasi anak2 je lah interpremmmmeeeeee... ;P



Berlari2.. berkejaran


Hamboiiiii.....


Control ensem lah tu kononnya..


notakaki: tup tap tup tap.. dah bulan Rejab dah kita kan... Fasting Month dah semakin hampir... Bestnyer... 








6 Ulasan:

umi alya said...

cepatnya masa berlalu, 2 beradik tu makin besar & comel

mama lieyna said...

Lama betoi menyepi ena :-)

Amboi kakak posing, tk menahan ..hehe..

Irfan msti mkn besar dh skrg kan :-)

Ietams said...

kemain possing si kakak..
mana la pn ena ni pg nyepikan diri ni yerr

~~*Lady Salwa*~~ said...

Macam lama je tak jengah sini sebab lamanya akak menyepi... hehe

*makin encem si bujang nan sorang tu ye... Akak, sal baru tau yg akak ni kawan ngan K. Ayu (Siti Rahayu)... tu pun lepas sal add di kat fb... kami satu opis... hehe

eMMe said...

Salam Ena...adakah Me yg jarang jenguk blog Ena??
very2 sori Ena... kalo de masa.. Me jenguk2 Ena lagi okey.. ni kat Pullman Putrajaya ke?

lieyalatif said...

Keh keh keh kemain kakak posing lentok gituuuu...auwwww!!!!

Betul tu ena...x lama lagi ramadhan...seronoknye....jom puase rejab jom....