Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 8 April 2013

Lengkap Sudah

Assalamualaikum...

Lama x update kan... hehe.. biasa la.. perasan bizikan.. hihi... tp "rumah2" korang dijengah adanya.. cuma ada yg jejak ditinggalkan ada yg tiada.. biasa la.. ada idea ada la komennya.. korang pun sama juga kan.

Utk tahun 2013 ni kursus dah pun dipenuhi.. eh terlebih 2 hari sebenornya.. alhamdulillah.. dipermudahkan bg tahun ini.. ker korang dah lama penuh? Hihi.. sy je yg kecoh ek... ; ahahaha... ok ok.. maklumla org dah lama x de entry kan. Kasila can ek.. ; p

8 Ulasan:

umi alya said...

wahh untungnya

Nida Mohd said...

salam singgah..biasa la, kdg2 tu jd silent reader je sebab tak sempat nk tggl jejak kat semua blog kn..

Ietams said...

lega terus kan..
lepas ni boleh aktif blog lik na..hihihi..

mama lieyna said...

Untung la...kami ni dah lama benoo tak attend kursus luar, budget..budget..huu.. swasta gitu ler..

~~*Lady Salwa*~~ said...

tu la, lamanya akak menyepi.. (sama la ngan sal... hehe)...

wah, dah complete eh... saya lagi 3 hari baru complete... xpe, awal2 tahun lagi... sempat kot nak cukupkan 7 hari tu... hehe

nens cellection said...

sy pon dh lama x kursus..no more budget..swasta katakan..sama cam mamaliena..

eMMe said...

blum isi 1 pun kursus
takmo kursus boleh tak?
sebab asal dgr org ckp kat depan, kite tido kat belakang...
lately tak cukup tido kan, heee~

lieyalatif said...

Ye la ena...rindu nak bc celoteh ena tau heheheehh

Alaaaa jeles lieya nih! Lieya baru kumpul 2 ari ni...mane nak cari lg 5 ari ni hahahahaah