Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 14 February 2013

Hai Hai Hai.....



Assalamualaikum w.b.t.


Lamanya tak bersiaran.. rasanya dah sebulan lebih jugak la ek.. Apa nak buat.. puan belog sangat lah dilanda malas yg tak terkata.. tu yg belog  bisu memanjang.. aiyaiya...


Ni pun sebenarnya.. dapat  masuk sini pun secara tak sengaja.. Boleh? sbb kalau ikutkan di ofis memg tak boleh nak log in.. Ni td masuk melalui laman blog yg lain dan tak sengaja klik butang dashboard.. kalau tak rasanya memg tak de entry waktu ofis hour la.. kerja pun tengah kurang.. tu yg rajin berjalan dari 1 blog ke blog yg lain walaupun ramai yg masih bercuti sempena CNY ni kan.. hihi..


Februari pun dah masuk setengah bulan.. Mrmm.. mcm2 jugak yg jadi bulan februari ni.. tp tu perkara biasa dan banyak berlaku pada org lain juga.. Bermula dengan si ummi yg melepek demam sampai seminggu, sambung pulak dengan dengan anak2.. berulang alik lah kami anak beranak ke klinik.. dan kat klinik pun punyer lah ramai umat manusia yg kurang sihat.. redha aje lah kan.. 


Yang parahnya.. demam kami anak beranak dah baik tp omaknya yg masih lg ting tong dan lemau tak berkesudahan.. mata asyik nak terkatup aje (ini bukan kerana pembawakan sbb puan belog masih lg menanti news yg tersebut.. Bila? Hanya DIA Maha mengetahui) 4 hari cuti CNY, 4 hari jugak melayan mata ketiduran anak beranak.. ish ish ish.. memg kami tidak ke mana2.. keluar kejap2 tu adalah.. cuci mata yg dah sembap tu.. hehe..


Kat ofis ni pun skrg masih lengang.. ada yg masih bercuti, next week baru masuk dan ada yg MC dan ada yg berkursus.. So, makin sepi lah dibuatnya... 





11 Ulasan:

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sama la ngan sal nih... cuti 4 hari tak ke mana2 sangat pun... makan tido je... hehe

La, baru je nak agak yg ada gud news... Mudah2an tak lama lagi la kan... Amin...

lieyalatif said...

kalo ade good news jgn lupe bagi tau lieya cepat2 tau ena heheheeh...nak tumpang hepi gituuu heheeheheh.....

betul la tu, opis lieya ni pun still lengang lagi hah...ramai yg sambugn cuti..anak2 cuti sekolah seminggu kan...tu makpak cuti same...lieya je kedekut cuti ekeekekek

ieda immi said...

waduhh dikkk ena
winduuu sama kamuuuu
sib baikk ada enty kalau idokkk majuk tau !

Ietams said...

ni demam demam malas malas malas ni
ade isi ke ena? ehem ehem..
jgn lupe share goodnews tu yer..

nazeef nazeem said...

Salam kenal..skarang ni mmg musim demam kan..anak2 pon demam skang nih...follow me back ya..

umi alya said...

akakpn dah rasa lemau ni, mgkn terkena air hujan kot..

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam Eina...
lamanye Ena menyepi..
Moga cepat sembuh Ena..
Sekarang ni memang musim demam..
hubby lily pun baru baik dari demam..

MATAHARI said...

as salam.lama x nmpak ina.....

MrS. F!zA said...

lamanya k.ena mendiamkan diri.. CNY kami blk kpg je..pntg ada cuti curi gak blk kpg

Izan Ishak said...

ena... lamanya menyepi. ofkoslah sangat2 rindu ngan celoteh ena kat sini cam dulu2 tu...

izan pun cuti baru ni tak kemana2 pun. semuanya tak sihat... demam batuk selsema sakit mata. semuanya ada...

LYAfrina said...

owh..ena bakal membawa satu nyawa lgdlm rahim ye?? andai betul.. lya ucapkan tahniah ye.. alhamdulillah.. rezeki ena..

ena..teriam kasih ats perkongsian ena psl pmakanan time demam tu.. asya bru j kluar wad.. tp kmi di uji dgn berita y mnakutkan.. tp msih belum sahih lagi.. harap dijauhkan.. doakan asya ye