Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 2 December 2012

Menciknyaaa....



Assalam...


Tak tahu dah berapa kali duk bukak tutup bukak tutup.. kononnya nak apdet sudahnya ku tutup jugakkkk... haaa ni ku bukak lagi... ku gagahkan jemari utk menaip di sini.. eceh!.. hrmmmm...

Tup tap tup tap.. dah pun bulan December yek... pantas sungguh!

Arini.. bangun pagi jek mood sangatlah teruk.. kalau dari pagi dah mula.. sampai ke petang lah jawabnya.. Budak2 wat pangai siap lah.. usahkan kata ghimau.. Tarzan pun kalah.. rasa nak hempuk paler ke dinding jekkk.. ntah apa2.. menyampah pun ye jugak ngan diri sendiri... kalau lah dapat bukak paler.. pastu services part mana la yg weng sangat tu.. heheh.. Boleh??? ;P.. Yg pasti memg ku tahu 1 jek.. stressed! tak abis2 ekkk.. huhu..





7 Ulasan:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Samalah lily tu ena..asal nak update tak tahu nak taip apa..last² tutup jugak..tup² dah 2 minggu lebih blog tak berupdate..

jangan stress² ena..be cool.. :)

umialya said...

akakpn stress tp hidup msti diteruskan, jawabya wak dekkkkkkkkkkkk jer..

mamalieyna said...

anak2 makin besar, makin tinggi stessnye kan..huu~ faham2x..

morning ena! ^_^

Ietams said...

ni nak kene pegi holiday ni..
bukan holiday yg pegi jalan sana sini bershopping tau!
holiday yg utk relakskan minda & tenaga aje. baru refresh sikit mood & fikiran.

MrS. F!zA said...

samalah kita kak..tggelam timbul..ehehe

ieda said...

aduhh dikk
stress kenapa niee ..

upss akk pun huhuhuh

Nens Collection said...

sy pon kelauuttt kak..mls sgt rs..huhu..on/off je skang ni..huhu