Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 6 November 2012

Hai...



Err.. Assalamualaikum..



^____*


Lamanya tak apdet.. lama ke? lama ke? tak la sangat2 kan.. Last entry sebelum raya Qorban aritu.. So, belum la bersawang lagi.. baru berhabuk je.. kikikiki... Lagipun kan.. bila asyik peram cerita.. sudahnya yg nak di ceritakan dah ingat2 lupa.. so, lupakan je la.. Maaf la kalau ada yg mungkin tertunggu2 kononnya nak up entry.. sudahnya?? hampasss je kan.. jangan ler mare.. apakan daya.. diriku ini sangatla kekurangan masa di siang hari.. Waktu sangatlah terhad ye puan puan sekalian alam maya.. eceh! ayat tak sudah2 nak tagih simpati lah kononnya... ehehheheh.. 


Dah 2 hari dok layan Astro First dengan citer "Aku Terima Nikahnya".. owhh.. siyes! sangat la menyentuh ke qolbu ku.. Dok kepingin nak tengok masa kowan kowang yg dok up pasal citer tu kat wayang.. tp tu la.. masa oh masa... Sudahnya.. Astro First pun okeyh! boleh layan sampai lebam.. sampai dok ulang ulang ulang lagilagidanlagi.. ahahha... sudahnya budak2 yg tak patut tengok pun terjebak sama.. ish ish.. owh.. tak perlu review lg lah kan sbb ai je yg ketinggalan kan.. hehhe.. Yg pasti memg meruntun hati.. sob sob.. skrg last tayangan utk kami ler.. so.. sambil mengetip kat sini.. sambil tengok2 jenguk dan dengar.. tengok hingga ke tayangan terakhir.. ish ishhh.. 



Budak2 dah nak cuti sekolah.. makanya musim cuti dah kembali... bestnyer kalau dapat p bercuti.. tp skrg dah musim hujan kat mana2.. dah tu acaner?? 







10 Ulasan:

umialya said...

blum tengok lg crita tu

mamalieyna said...

belum tengok lg la ena... best eh.. alaa nk tengok juge, tp dak arif ni, asek2x layan disneychannel jer, mak dia kena layan tv kecik kt bilik..huu~

*eina pun byk BW kt umah jer, n3 lak seminggu skali draft n autopublish..kt opis dh cannot..huu~

ieda said...

akk tgh nak langgan ATN niee .. nak tgk sekali lagi , anak2 duk kecek nie ekekek ;)

♥MAMASYAZA♥ said...

akak blom tgk lagik citer tu...huhuhu. kalau vanida imran n afdlin shauki berlakon slalu best.
cuti skolah kali ni akak pun blom plan nak bwk budak2 tu kemana2. rsnya terperap kat umah ajelah....hehehehe

Pink Lavender said...

best tak?lom tgk lg nih...
husband la jenuh sy ajak dia xmo...aishh..

makneng follow sini
jemputla follow makneng...:)

eMMe said...

Salam Ena sihat ka? bz2 tu biasa la, dah nak akhir tahun kan.. siap2 keje cecepat, baru leh amik mood cuti skolah same anak2 kan.. aa'ah musim hujan dear, harus duk umah, kang anak2 boring plak.. tapi ujan di siang2 hari kan.. tapi tak tentu gak... pepandai la rancang perjalanan kita, hehehehe...

Alin Marlini said...

best ek..ada yg kata x syok

lieyalatif said...

lieya tak tgk lagi cite tu ena....tapi mesti best kan..rata2 komen semua kate best....

dapat balik kampung pun budak2 dah hepi ena....pastu cari tempat yg leh main2 air...sure hepi punye hehehheh

Dilla Ady said...

same la dilla ni pun ikut mood berblog..tpi slalunye mood M jek...huhuhu

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Ramai yg kata citer ni best..sedih..mesti tgk jugak ni...^^