Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 20 October 2012

Today Is Her Day..


Ye!

Hari Yang Ditunggu-tunggu oleh dak Anis Irdina
Today is her besday.. 20.10.2012
7 Tahun Sudah..  Alhamdulillah..
Hari-hari dok counting.. tetiba cukup hari dier boleh lupa.. hik hik..
Kami pun saje je.. buat dekkk je tadi
Bukan melupakan or buat2 lupa juga..
Tapi kami nak seprise kan dier...
beria benor pulak perkataan seprise tu..
Padahal.. biasa2 aje pun.. 


Utk itu..
Moga anak dara ummi & abah ni
Sentiasa Diberi Kesihatan Yang Baik Berpanjangan
Menjadi Anak Yang Solehah
Cemerlang Di Dunia & Di Akhirat
Amin..



Gambar lama lagik.. 
Tak kisah la kan.. 


Maaf ye kawan2.. Agak kekurangan masa utk BW.. Dah masuk minggu ke-2 sy kena p keje ari sabtu.. keje2 sedia ada yg tak pernah abis.. tetiba kena cover colleague yg dah bertukar dan belum dapat pengganti.. sob sob.. Makanya.. angkut sekali ngan anak2.. sbb huby pun keje.. 







11 Ulasan:

mamalieyna said...

yeaaa... happy besday kakak ! jd anak yg solehah yee..amin.. ^_^

dapat hadiah apa kakak?..hehe~

*rajinnye..kerja hari sabtu..terpaksa eh..hehe.. eina tak pernah kerja hari sabtu.. ^_^

Ietams said...

selamat hari lahir kakak anis,
semoga jadi anak solehah

rynas said...

selamat hari lahir kakak moga jd anak solehah ya..
selamat bekerja ya hari sabtu.
akak kalau kena keje sabtu mmg lemau jadinya

inazamri said...

epi day anis irdina.sedapnya nama tu.Jadi anak soleh tau.

Izan Ishak said...

happy besday kakak anis! alhamdulillah... dah 7 thn pun kakak. moga terus membesar jadi anak yg sihat, pintar n cerdas ye!

#alahaii... kena keje sabtu ye ena. mesti badan je kat ofis. hati kat umah eh...

ieda said...

eppy bday kakak ..
dah 7 tahun yee
semoga jadi anak solehah dan semoga segala impian dan doa ibu ayah menjadi kenyaatan terhadap dirimu .. aminnn .. aunty doakan dari jauh ;))

umialya said...

hepi bday anis...

~~*Lady Salwa*~~ said...

Happy belated birtday Anis...
Moga menjadi anak yang solehah...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Happy b'day Anis..
moga membesar dengan sihat & menjadi anak yg solehah..

LYAfrina said...

happy belated birth buat kaka anis..moga mbesar bagaikan juara serta menjadi ank y bguna d dunia & akhirat.amin

lieyalatif said...

selamat hari lahir anis canteeekkkk...semoga menjadi anak yg bijak, solehah dan sihat2 selalu okey......

ape laa adiah dpt nie....budak2 ni takde adiah pun takpe kan ena yg penting ade kek...dpt potong kek pun dah hepi dah mereka heheeheheeh

sian ena, busy betul sampai weekend pun kerja....hope tak lame la yeak camni ena....kelam kabut mase ngan anak2 kan....