Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 1 October 2012

3 Hari 2 Malam : TDR

 

Rasa macam dah lama je tak update? erk?? hrmmmmmmmm..
Tak bak berapa nak rajin la nak menaip... ni pun sbb rasa sunyi betul jengok "umah" sendiri.. haih!


Last week.. errr.. 26 - 28.09.2012.. kita telah menghilangkan diri kita nih... eceh! igt blh tekan2 button mana2 ek utk invisible? ahahhah.. hrmm.. tak de g mana sangat pun.. masih di Malaysia ni.. gaya mcm pegi p makan angin kononnya ek? boleh la.. 2 in 1.. :P


Pada tarikh tu...


kami ke Teluk Dalam Resort (TDR), Pulau Pangkor.. Bukan makan angin saje saje.. tp pegi berkursus! heheh.. Sesekali p kursus jauh2 dan luar dari bidang tugas ni syok juga.. ilang stress dok ofis tau!.. nak nak kursus yg melibatkan aktiviti outdoor.. cuma kali ni tak banyak game or xtviti disediakan seperti sebelumnya.. gara2 ada kes pd team yg sebelumnya.. tak pe la.. tak de rezeki skrg lain saper tahu kan? hehhe.. apa la gamaknya tu kan.. mungkin ada yg tahu.. sy tak moo citer la.. kot salah fakta pulak..


Malam ni masukkan sekeping je la dulu ek.. tak larat tongkat mata dah ni.. tp kat fesbuk kengkawan byk dok upload pic..




Pic ni tak edit apa pun.. ni pun ehsan dari kengkawan yg tag kat fb.. kalo tak sekeping gambar pun tak dekkkk.. dah jumpa cari sy kat mana? tuuuuuuuuuuuu.. yg semakin bulat tu... tak boleh jadi nihhhh!! kena diet ni... huhuhu..


** kita dah pegi dah massage 1 badan.. memg sedap sangat2... rasa lega je.. tp tu la.. lepas g mengurut terus pergi melasak... hik hik.. dah badan sakit2 balik hahhhh! hrmmm.. tp ok la.. tak de la belikat ni sakit mcm sblm tu.. rupa2nya urat belikat dah bengkak, masuk angin! tu yg sakit2 tu**










12 Ulasan:

Izan Ishak said...

ena... rindu sgt2 ngan ena!

alahaiii... bestnya pegi massage 1 bdn. ni yg tingin nak urut lepas habis pantang plak nih.

mamalieyna said...

haiii senyap2x je g berjalan eh..hehe.. bestnye depa ramai2 g jenjalan..meriah~

**wwaa bestnye g massage...

kak tini (umialya) said...

patut le sunyi sepi jer

eMMe said...

Salam Ena,
jgn mengada2 la kata makin bulat ek..
tgk okey jew.. menten kecik molek..
tu cuma perasaan Ena je, hehehehe...
jumpe dah Ena dlm gambar tu... tak penah gi teluk dlm resort, mesti best kan...

ak yuyunz said...

waahhh.. bestnya ena ni. kursus cum berjalan hihi..

♥MAMASYAZA♥ said...

akak pun dah lama x g kursus jauh2...hehehehe

Dilla Ady said...

jelesnye dapat kursus..penah gi sekali jek, tu pun kt jb jek..jadi la..

org kursus kite pun kursus jugak kan..huhuhu

dilla pun da lame tak urut..mcm segan lak nk gi urut sesaja..lemak degil byk ni kt badan..hahahah

ieda said...

loor miss uu ketat2 dikk ekekek

patutlah sunyii berjalan rupenya ;))

Ietams said...

Patutla senyap je..
Takyah dayet la na...slim je lg tu mane de molatnye pon

Gieyana said...

bestnyer...nmpak meriah kt gambar..:-)

Nens Collection said...

bila nk updated lg ni kak..hehe..
nens pon baru terjah ni..pelik napa x masuk blog list n3 akak ni..poning gamkanyer blogspot neh..haha

Zura@Iwan said...

bestnya g pulau pangkor..dl kita pon pegi trip comp ke pulau pgkor..