Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 13 September 2012

Melepekkkk..



Lemaunya nak ngadap belog.. dan semestinya hanya apdet dari rumah.. Hmmmmm..


Bosan kan bila masuk2 je.. balik2 entry yg sama... sendiri pun bosan inikan pulak korang semua kan.. itu pun kalo ada yg masuk sini la.. ehhehe.. 


sejak 2 menjak.. 3 menjak ni kan.. malas nye ni.. malas sangat menguasai diri.. Penat Penat Penat!! Asal balik keje je.. melepek terus.. mcm kain buruk pun ye jugak... kalah mummy preggy.. awak bawa diri sendiri tp melepek melebih2.. kdg tak sempat tunggu isyak dah tertido.. pastu baru terhengeh2 nak bangun... dengan umah tunggang langgang.. haiya yaya.. nasib baik dak irfan dan anis tu dah besar.. kalo baby haru dibuatnya... badan pun sakit sana sini.. lenguh2 tok sah cakap la.. 


Ni gara2 dari sejak kena keja sempena hari merdeka kat Stadium Bukit Jalil yg lepas.. Abis badan sakit2.. Tak pernah2 join event yg sangat penat sampai tak terkata.. Bila g opis semua org citer benda yg sama.. sakit2 badan.. dari sehari ke sehari bertangguh2 nak pegi mengurut badan.. sian kat badan kan.. kalo mesin tak tahu la dah brp kali stuck.. hrmm.. walaupun ada makan supplement.. kdg2 supplement pun tak daya nak melawan kepenatan badan yg melampau kan.. pastu sambung pulak dengan xtvti mcm2 di hujung minggu..  ishhhhhh.. dok merungut je dari tadi.. haihhh!!


Tp serious la kan.. memg sangat2 memerlukan tukang urut skrg.. eh! op coz yg bertauliah punyer.. bukan urutan manja dari rumah.. ihihihii..ada sape2 nak rekemen kan tak?



Hah ok la.. cukup la tu merungut.. tp kan.. dah jadi 1 entry kan... ekekkekek... ;P



15 Ulasan:

♥MAMASYAZA♥ said...

betul tu ena, mmg badan kita ni kena slalu gak berurut, baru urat2 tu ok. aritu masa tunggu servis keta, sempat gak mengurut dgn kerusi urut tu. rs lega ckit

ieda said...

tu lahh winduu ngan entry ena ..
x perlah dikk
memang u need a rest dikk
hurmm ajak hubby jalan2 makan angin , lepaskan penat tuu .. amik leave dear ! .. ;)

mamalieyna said...

hehe..siap pun 1 entry..hehe..

kena urut lega la tu..Insyaallah..cepat2 g ngurut..

kak tini (umialya) said...

bila akak baca tajuk entri tu, ingatkan melepek sbb alahan teruk, cepat2 nak ucapkan tahniah.. huhuhu

rynas said...

mmg pun penat2 gini kalau dapat berurut dan pergi spa alangkah bestnya kan???

Nens Collection said...

pinjam kusi OSIM la kat..besh2 ataupon kt pasaraya 1 hinggit 3 minit..hehe

Ietams said...

Bila penat semuanya tergendala kan...
Tp mmg best kalo dpt urut badan

Dilla Ady said...

gi urut kt mak bidan la ena..mesti rase sedap badan tu nnti..

tak pun amik cuti sehari dua, rest jek puas2..

LYAfrina said...

sama la dgn lya ena,.. beberapa menjak ni x brape nk update blog.cam x ckp masa.. terkejar buat itu ini..mmg letih sgt2...

lieyalatif said...

betul tu ena, kalo tetibe kene buat bende berat sure lain mcmpenatnye...betul tu, better pi berurut ena...sedapnye la hai kalo dpt berurut...lega urat2 tau dibuatnyer.....

ntah2 yek kot ena preggy ekeekekeke....kalo betul, lieya laa org paling hepi siap lompat bintang tau ekekekeekek

wahida said...

kalau dpt berurut, mmg lega...boleh tidur lena lepas tu...

take care yer...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Samalah ngan lily ni..blog jarang update..lily yg dok rumah jer ni pun nk buka blog punyalah malas..masa pun seakan mencemburui...
Best kalau dapat berurut..lega rasanye.. :)

Alin Marlini said...

bestnye kalau ada org urut2 kan...

MrS. F!zA said...

betullah k.ena..kalo sakit2 badan sbb letih ke kan mula terbayang2 org urut kita satu badan..ni pon lps pantang msih rsa skit2 pggang..nk gi urut tggu free skit..haitu dh urut ms pntg dh ok..

tp dh byk nau duk bt keje surirumah..tu psl skit2 blk..hehe

Izan Ishak said...

haruslah carik tukang urut yg boleh urut badan yg sakit2 tu ena. izan pun rasa nak urut lg lepas abis pantang nih.