Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 2 August 2012

Tanda Waqaf








Tanda Waqaf dlm bacaan Al Quran... "SHARE" untuk manfaat anda dan orang ramai
Semoga ALLAH memberi ganjaran pahala kepada mereka yg beramal dan berkongsi dengannya




Jazakallahu Khairan



9 Ulasan:

mamalieyna said...

Selamat berpuasa ena...~

lama tak singgh sini, masa kian tidak mengizinkan ..hu~

thanks for sharing..jom baca Al-Quran~

eMMe said...

terima kasih. Ena. mmg cari tanda wakaf ni, ari tu ade jumpe, tapi lupe nak print.. thx...

Ardini Humaira said...

ada banyak lagi tanda yang kita perlu tahu, kak.. dni exam hari tu kena hafal benda2 ni :)

kak tini (umialya) said...

tk berkgsi

Alin Marlini said...

terima kasih berkongsi. malam ni paraktik lagi baca quran

ieda said...

TQ ena ..
dah lama x tgk huraian perkataan dan ayat alquran dlm blog ..
serono lakk ;0

kdg2 tuu kita x ambil kisah dan ambil mudah je kan bab2 nie .. padahal penting niee

lieyalatif said...

lieya mase belajar mengaji dulu ena heheeheheeh.....tapi tu laa bagus ena buat entry gini..sbb kdg2 kite ni telupa.....

selamat berhujung minggu ena sekeluarga....

lieyalatif said...

lieya mase belajar mengaji dulu ena heheeheheeh.....tapi tu laa bagus ena buat entry gini..sbb kdg2 kite ni telupa.....

selamat berhujung minggu ena sekeluarga....

wahida said...

terima kasih berkongsi dear...

aku pun baru tau bab2 ni bila masuk kelas mengaji kat ofis ni...huhu...