Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 7 August 2012

Hrmmmmmmmmmm..



Dah berhari2.. dok buka katup.. bukak katup.. tak tau apa nak tulis.. padahal dalam kepala ada mcm2 cerita.. hrmmmmmmmmmmm...


 

8 Ulasan:

kak tini (umialya) said...

xper.. pelan2

Alin Marlini said...

hehehehe...cuba pandang kiri kanan mesti dpt idea

mamalieyna said...

hehe... eina lak banyak benda nak citer, tp masa kurang mengizinkan skrg, opis dh kena block, tinggal masa kt umah jer, nak draft n publish..huu~

selamat meneruskan ibadah puasa ye ena~

Ietams said...

takpe na..
take time.
nanti2 mari la moodnye tu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sal pun selalu alami situasi camni... selalunya time tak dak mood nak menaip...

cerita banyak, idea banyak... tapi malas menguasai diri, tu yang sal jadik camtu... hehe

Nens Collection said...

sama la arini br ade n3..ilang mood lorr..

lieyalatif said...

keh keh keh ..... mood puase kot ena....blur jek...lieya pun gitu gak...tapi pakkal jek gambo belambak dlm henset ni..tu yg jadi jek citer nye heheehehehe

eMMe said...

Ena, sihat kah kamu di sana?
nape ni? moody ek?
puasa tak ni? heheh.. cite la...belasah je cite pape... cam tak biasa, hehehe~ takpela.. esok leh update lagik kan...