Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 2 July 2012

Owh..Koleksi Gambar Peram



Terjumpa pulak gambar dak Anis masa umur 5 tahun dulu..







Perasan tak? semua gambar adalah sesi tayang gigi... dan masa ni gigi.. ok la.. tak 'jongang' ... cer tengok gambar2 kat bawah ni pulak...




*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
V



Ni gambar masa dah 6 Tahun..





sama je macam mak nye.. paling kecik.. hahahha..


Gambar diambil oleh cikgu tadika pasti masa sesi lawatan ke Zoo pd tahun lepas.. hoho.. Sian, dah berjamang basi citer ni.. Ummi kakak baru teringat nak tempek kat sini.. huhu..



ok berbalik pada kaitan gambar di atas,
 Semua pic menyerlahkan gigi dah Anis yang dah ada tanda2 'kejongangan' errrrr!! betul ke ayat ni? belasah je la labu.. ;P



Kenapa? sbb habit dari masa baby masih kekal sampai la ni.. 
Isap Jari Time Tido dan Time Syok layan TV... huhuh.. Dan yang sadisnya.. kedua2 batang gigi depan adalah gigi KEKAL!.. aiyakkk!!




P/S: Huby dah nak balik M'sia.. Hati Berbunga2 Riang.. 
^_* .





14 Ulasan:

fieda said...

ooo..brp taun anis ni..ada habit la plk..syg kan dah la gigi kekal..tp takper sbb tak nmpk ketara sgt..

mamalieyna said...

hehe..tp kakak tetap comei sangat~ ^_^

Alhamdulillah moga en suami selamat sampai !

LiLy @ MumMyQiStInA said...

yang penting Anis menten comel.. :)

eMMe said...

oh y a ka!? gigi kekal tu? cepat erk dia tukar gigi kekal... tgk anak org lain tu..... eh! sama la... tapi gigi dia cepat tol tumbuh gigi baru..
tak nampak la jongang... still comel cam omaknyo...heeeee~ dont worry la Ena...menten comel gitu...

eT said...

ala..xder la jongang sgr pon...yg penting menten comey kan yang :)

~Siti Hajar~ said...

xper kakak ANis still comel..

yea yea mr right dah nk pulang,...tumpang happy yer...hikhikhik

kak tini (umialya) said...

xper.. jnji comel gitu

ak yuyunz said...

comelnya anis... dah besar dah dia ena..

♥MAMASYAZA♥ said...

rasanya si kakak tu masa 5 thn nampak sedikit berisi, sekrg rasanya dah kurus ckit

lieyalatif said...

ooo anis ade habit isap jari yeak ena heheeheh...baru ku tau ....ermmm mmg lame2 gigi tu kedepan tu ena....nak stop kan sure payah kan sbb tu dah habit die....cer ena pakai kan inai pekat2 kat jari die tu...sure takut nak isap lagi heeheheheeheheh

alhamdulillah....mesti tak sabar menanti kepulangan husben kan....

Nens Collection said...

HEHE...MEMULA IGT KAKAK ISAP PUTING TD..HEHE..ISAP JARI UPERNYER..

TP X NMPK SGT SIS..STILL COMEL DAN MENAWAN!

ieda said...

eekkek anis ikut ibu dia kannn
kecik2 manisss aje

tang gigi tuu x per... nanti dia akan bersilih ganti kan .. masa nie kecik layie ;)

Ietams said...

same je comelnye kakak

~aSHa~ said...

tak ketara sgt..nampak comel si dara