Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 4 June 2012

Propaganza ekk??



Eh! ada n3? 
ahaks!!

Jangan Marah ek..
dan Bukan Jugak Propa.. mcm rancangan Propanganza tu..huhu


Thanks buat kawan2 yg masih bg sokongan..
Sayang korang sumer.. *___*


Arini.. sy off sbb pengasuh anak2 balik kg.. 
Tak pe lah.. sesekali mintak cuti kan
Nak jugak mereka sekeluarga bercuti 
Sempena cuti sekolah menziarahi saudara mara
Boleh mak lepak layan badan yg makin bulat ni.. heheh


Memandangkan ke free-an melanda.. owh.. ayat apakah ini? abaikan!! :P
So, gigh lah omak membawa anak dara & teruna ke.... 
Ke Taman menan je pun.. kah kah..


Ok la kan.. 
Selalu p ber-4. kali ni p ber3.. Lain? memg la rasa lain..
Tapi tak pe la.. kasi 2 beradik 2 main puas2.. 
Sampai dorang sendiri ajak balik.. 
Kalo tak.. ?? lom berpeluh ketiak dorang.. incik abah dak ajak pulang, mari la pulang Mari la pulang.. ke pangkalan jalan.. ekekekekke..
Tadi.. omak kasi can.. main sampai lenjun dan sampai si kakak merengek2 ajak balik.. kui kui kui..


OTW balik, singgah MC'D tapau apa yg patut.. 
Balik umah.. sblm dorang makan.. suh dorang mandi dulu..
Baru la sedap nak makan kan kan..
So, bila dah abis makan.. skrg sumer lena di ulit intan.. cayalahhhhhhhhhhh!!
Penat + Kekenyangan.. la tu... ^_*
Baru ingat nak p car wash...
TAPI.... basuh sendiri pun ok jugak kot..
Kurangkan sikit lelemak di badan.. erkk?? ;P
Kot ye!!!


Sebelum omaknya sama2 layan mata.. baik lah layan mata kat sini.. Siap jugak 1 entry... ;P







Citer anak p playground..
tapi tayang gambo p berendam jamang tok kadok
:P


Tadi lupa nak bawa camera compact jamang jepung sy tu.. camera hp masih dok lagu tu... Problemo.. sobsssssss!!


13 Ulasan:

umialya/k.tini said...

itu le akak terkebil2 dok tengok, rasa2nya dak anis & irfan udah besar pnjg..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

kanak2 dengan playgorund tak dapat dipisahkan..macam Qis juga..kalau ke playground selagi tak puas selagi tulah dia tak nak balik...main sampai lenjun.. :)

norhaizan said...

seronok la diorang boleh main puas puas..

dulu penah bgtau kat kak ena..muka husband kita lebih kurang sama..nampaknya kita ni same taste la kan..hehe

LYAfrina said...

owhh... ni pic lama kan... nmpak kecik j si irfan tu.

ak yuyunz said...

irfan ni comel betul la enaaa...

Nens Collection said...

HEHEHE..XPELAH GAMBAU LAMA PON KAK..LEH CUCI MATA TGK N3 BERGAMBAR..HEHE..

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

dah agak dah gambao lama..si ipan kecik je ehehe

aritu pengasuh rafiq n aishah dah mintak coti sehari...:-)

♥MAMASYAZA♥ said...

waktu ni irfan kecik lagikan, tak macam sekrg hensem dan membulat

lieyalatif said...

lieya pun tak reti lagi nak bawak anak2 main kat playground without hubby ena...ye laa ngan dayyan lagikan....kene tgu dayyan besar sikit ok kot kan.....

keh keh keh ...betul tu, silaa cuci kiter sendiri yeak...baru laaaa dpt exercise heehehehe

eyndayusoff said...

Lama tak tengok gambar anak2 Ena :-)

ieda said...

tapi pic lama nie cantik
terang jeee
suke pic ena dan anak2 tuu
nampak sempoi ! .. ;)

MrS. F!zA said...

fiza pon cuti 3 hri k.ena..cuti hbiskan msa dgn family..tklama dh ni nk deliver..esok kna duk umah 45 hari..hahaha

Izan Ishak said...

alahaiii... comel je irfan masa kecik2... bila belek2 gmbr lama ni rindu jadinya pada zaman anak2 kecik kan ena..