Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 8 May 2012

Snooze.. Snooze... Snooze Lagi..



Nyaris2 nak 'merah" lagi... huhuhu... semalam merah gara2 jammed yg teruk kerana hujan.. dan lately ni punch card dah tak cantik dah... duk ujung2 je WP1 tuh.. adeihhh la... tiap2 pagi terkejar2 dan masih lagi dok kalut gitu.. xceli dok ler kalut sangat.. wat2 cool jek walaupun masa dah meninggalkan ku.. Yerla.. kalo kelam kabut pun bukan nye boleh undurkan masa dan dan tu jugak or boleh alih2kan kete yg dok tersusun kiri kanan depan & belakang kasi ai jalan dulu.. BOLEH??? ;P...  so, gerak la mengikut keadaan.. lain la ai pandai mencilok.. ishhhh!! JANGAN buat kalo tak yakin.. tak pepasal kang awak pun sama menjadi penyumbang kpd JAMMOS!.. hrrrmmmm... tak boleh ni.. kena manage balik.. kasi cantik balik punch card sebelum bertukar kad color ijo.. kalo dah tukor kaler tu.. menunjukkan kehadiran sangatlah tidak bagus.. Nak wat cemaner.. alarm bukan setakat menyanyi tapi menjerit berkali2.. ai still dok snooze snooze and snooze.. hahahha.. ngantuk punyer pasal.. skrg ni pantang tido lambat sikit tp ngantuk mengalahkan tak tido semalaman.. aiyak.. nampak nooo badan ni makin kureng... errr.. kureng apa ekkk.. kureng rehat!!.. apa-apa je lah.. ngeeeeeeeee... 



Pagi-pagi dah bebel!.. 








10 Ulasan:

♥cikmOt♥ said...

hai ena....

Izan Ishak said...

kena banyak2kan rehat kalau camtu ena... cam izan jugak suka je snooze3...

♥MAMASYAZA♥ said...

pagi tadi ikut keta merz, jln dah licin, nak potong keta beso tu tak boleh, maka sampai ofis dah 8.01. gerammmm gile

Fieza79 said...

slu dtg lmbt gak..seb bek sini tk pki punch card...

byk kan rehat ye ena...

LYAfrina said...

heheh...
g2 lah khidupan seharian..bkejar dgn masa kan..

lya lak..tover awal dtg ofis..

~aSHa~ said...

sama la suka snooze2...ehehehee

eMMe said...

Ena, de amik ape2 supplement? kalo takde, better amik la supplement utk maintain kecergasan tubuh badan, agar sentiasa bertenang, cewah! heee... same la, snooze2, tak juga bgn! heheee~

Nida said...

Minum air suam banyak-banyak...

p/s: semoga lepas ni tak merah lagi..:)

ieda said...

ena memang kena banyak berehat .. banyakkan minum air masak banyak2 dikk tambah tenaga ..

lieyalatif said...

Kuar awal sikit la ena.. Dpt elak jem... Xpun amik wp2.... Yg penting ena jgn bawak keter laju2 plak tau...