Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 5 May 2012

Naper la Gamaknya...



Rasanya ramai kot yg frust tak dapat tgk Majlis Pernikahan Scha ngan Awal malam tadi... ye ye je cakap LIVE... udahnya???? 


Udahnya.. huby layan ler channel 801.. huhuhu... 


Sanggup tau kami x jadi kuar makan (igt nak makan kat luor sbb arini + esok huby keje siangnya) semata2 nak tengok Scha ngan Awal.. Sob sob... 


Agak2nya naper lah gamaknya tu jd wat tayangan LIVE tu? eh! tetiba je kephoci pasal artis... opsssss!!!!.. ;P


K la.. Daaaaaaa...


Apa la nak masak utk dak irfan ni.. selera makannya masih lagi la  ke laut.. cian.. 






5 Ulasan:

ieda said...

Betul tuu dikk, akk punn x jadi kuar smlm pasal meke jugak, adehh mencik, katanya mlm nie akan ada, tapi bukan lah live, tapi rakaman lahh, entah ape2 kalau x der buat cara x ada, btahulah, nie dokk diamm aje, betul aderorg ckpastro nie asteruk !!! Hahhahaha

Izan Ishak said...

nasib baik izan tak tunggu pun ina. kalau tak mesti dah frust menonggeng...

mood nak update blog pun dah ke laut ni...huhu...

Azian Elias said...

oo tak jadi ke... ingat kan ada. ari ni just tgk kat oh bulan je..

Jo-Blogger said...

hahaha..baik layan cita lain je..nanti adalah ulangan tu..oklah sy singgah jenguk dan follow.

eMMe said...

ye ke?! tak tau cite pun.... hurm.. nampak sgt jarang tgk tivi saya ni Ena oi... takpela, dowang dah selamat jadi laki bini dah! tapi, kite mesti nak tgk perjalanan majlis dowang kan, huhuuhh....