Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Friday, 4 May 2012

Mekasih dan.. Datang Lagi..



Tajuk adalah.. suka hati... ;P



Salam..



Arini dah masuk ofis.. dak irfan dah ok dah.. Mekasih buat sumer kawan2 yg sudi doakan Irfan cepat sembuh yeh! cuma batuk je la.. tu biasa.. batuk kalo kita pun lambat baik jugak kan.. Cuma nampak simptoms tu dah mula ada pd si kakak.. cecepat bg ubat sebelum berlarutan mlm tadi.. tp pg tadi batuk si kakak menjadi2.. datangnya bersama dengan flu.. nasib baik tak demam.. dan harap jangan la demam.. sbb apa.. dak anis tu kalo demam pun selalunya dia nak juga ke sekolah.. setia sungguh!.. hik hik.. setia nak jumpa kengkawan lah tu.. maklum la.. nama pun Anis.. yg bermaksud.. Yang Mesra/Yang Dapat Menenangkan Hati dari Kerisauan.. err... kalo tax silap la.. kalo korang tahu.. cer share.. eh! tetiba citer pasal maksud nama pulak.. ngeeeeeeeeeeeee... ;P



Mana korang tengahari ni?.. Asalnya td ada jugak plan nak ke Jalan TAR mencari kain pasang utk raya.. tp tengok cuaca.. Adeihhh!! Terus cancel!.. Panas Lorrrr... Kepala pun dok weng je dr pagi tadi.. Keje pun boleh tahan manyaknya.. so, dok je la diam diam.. lupakan dulu hasrat tu.. sob sob..




windu la nak p jalan2..
dah lama tak ke mana2 ni.. sob sob..




7 Ulasan:

~Siti Hajar~ said...

Alhamdullilah Ifan dah sembuh...

Anak dah sekolah ni susah sikit kan nk p bcuti, kn tgu cuti sekolah, klu cuti sekolah plk faham2 jelah, crowded & mahal..hehe...

eMMe said...

sian Ena, manyak keje ekk, patot la update entry pun tak menentu, huhu.. ape pun Ena, jaga kesihatan ya! camner? tak dpt la beli kain utk baju raya..? mesti takot tailor takmo amik tempah dah, gi cepat2 tau..tunggu masa yg sesuai...Me takkuar opis pun, dok opis je...hehehe..

MrS. F!zA said...

eh irfan tk sihat ke..alahai siannya..

panas trik kan tgh hri skrg..skit kepala dibuatnya..kami pon rindu mau jln2..tp cikgu tu asyik ckp larat lg ke nk jln..hahaha

Nens Collection said...

SKANG MMG CUACA X MENENTU..PAGI PANAS PTG HUJAN..PERALIHAN MUSIM..BUDAK2 TECIK PON RAMAI YG DEMAM..

ALHAMDULILLAH IRFAN DH SEMBUH..;)

♥MAMASYAZA♥ said...

kat tempat akak hujan. siap kilat n guruh. sebelah ptg mendung aje, kerja mendobi tergendala. akak pun dah lama tak bwk anak2 jenjln

ieda said...

gi jugak ke jalan TAR tgk 2 baju .. akk nie x buat ape2 persiapan layie dik , ada pun sehelai je baju .. nak beli kain .. x tahu tema ape .. aci ??

Izan Ishak said...

dgrnya ramai tailor yg tutup tempahan raya bulan mei ni kan. kena cepat2 shopping kain pasang tu ena.

kami ni takde plan apa2 pun raya ni ena... plan nak sambut bby baru ajelah.... raya paling sempoi thn ni.