Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 28 May 2012

Lalala...



Heheh..

Pepagi dah menyanyi lagu riang..

Kenapa?



Ofcoz la sbb 
Jalan Raya yg Lengang!!.. 
*____^




15 Ulasan:

mamawana said...

Assalamualaikum, Hello and Good morning.

pena rozie said...

betul3.... coti sekolah lengang la...

Nens Collection said...

cuti sekolah buat jalan lengang jgak ek..igt time raya2 aje..hehe

♥MAMASYAZA♥ said...

pagi semlm, tak lengang lagi pasal ada pendaftaran student matrik, tapi hari ni dah lengang, best sgt

Fieza79 said...

jln lengang..hati pun riang ye ena..

bila cuti sekolah semua nya jd aman dan kelam kabut..

ieda said...

lalallalala same lah kite dikk
sini pun tenang aje ekeke;)

Ietams said...

mesti happy kan jalan clear.. boleh lancar je perjalanan.. saya tak tengok lg jln raya cemana hari ni.. ari ni cuti lg.. try tengok esok pulak.. arap2 clear la jalannye..baru la tak tensi nak pg keje... hihihi

~Siti Hajar~ said...

2 minggu la blh nyanyi lagu riang...hehehe

lalalalala

umialya/k.tini said...

senang hati

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Teringat masa kerja dulu..time cuti sekolah..saje kluar rumah lambat2...jalan lengang jer...

LYAfrina said...

hihi... ct skolah.smooth j jln kan,

norhaizan said...

hehehe..patot la hepi semacam kak ena kita nih..hehe

Izan Ishak said...

hehe...syokkan kan ena kalau tak perlu tempuh jem bila tiba cuti skolah ni...

Nida said...

Patut ler.... lupa sekolah dah cuti sekolah kat Malaysia

eMMe said...

eh eh! tak prasan la entry ni...maaf la tak comment Ena, rase cam dah lame tak drop a comment, syok la gi keje rileks je, takde la dtg lewat kan, 2 minggu kan cuti skolah...
lalalalaa~