Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 16 May 2012

15 hingga18.05.2012



^____^


Walaupun arini adalah wordless wednesday... tp arini ai tak ikut la.. sbb mood nak apdet ada ni.. heheh.. tp tak lah panjang sangat.. sikit je..


Start semalam bermulalah episod kami bertiga utk tempoh sampai Jumaat sbb huby p kursus... huhuhu... Ni latihan utk kami sbb next month kena tinggal utk tempoh 2 weeks Errr... ++ rasanya... uwaaaaaaaaa...


Dah tu.. semalam.. kata huby sampai je kat sinun, line tak de katanya.. last msg pun dah petang.. huhuh.. tak biasa sungguh bila tak dapat dengar suara huby dalam masa sehari.. windu wooo.. hik hik.. 


Agak terkejar2 juga sbb kena urus anak2 sorang2.. kalo tak leh agihkan tugas kan.. tp tak pe la.. bukan selalu pun kan.. cuma dak irfan pagi2 dah buka "radio", dan ummi pun sama bila si kakak saje lengah2kan masa mandi pagi.. huhuh.. 



12 Ulasan:

pena rozie said...

semoga ok....

♥MAMASYAZA♥ said...

kat umah akak camtu le setiap pagi. nak kejutkan siratu ja dah amik masa. bila bangun, dok bertapa lak dalam bilik mandi. gerammmm sgt....pagi2 dah pasang radio

ak yuyunz said...

alalala.. sedihnya ena.. yun pun tak boleh jauh dengan hubs. rasa macam takde kawan gadoh plak haha..

lieyalatif said...

lieya mcm ena jugak.....selalu hubby tologn segalenye...bile die kene gi outstation ke mmg mati kutu laaaa....boleh buat tapi tu laa kelam kabut tetap ade he he he...hope ena n anak2 ok yeak....pintu umah selalu kunci tau....take care....

~Siti Hajar~ said...

Sy dah biasa k.ena ditinggal2kan ni, pnh sampai 2 weeks kn tinggal & xpa kabar berita sbb hubby masuk latihan TLDM, sunyi sepi hidup...huhu...tp nsb baik mak dekat, ulang jumpa mak jelah...

Fieza79 said...

mesti kelam kabut ena kan urus anak2...kfieza pun kalo huby xde outstation mmg kelam kabut gak..

Cik FaRiZaM said...

semoga dipermudahkan tanpa suami....kejap je tu..tp 2 week tu lama gak :D


salam singgah n folow sini

dr
afasz.com

Nens Collection said...

saya pon sedih kalo suami xde depan mata..kalo bukan kerna kerja..ade je sy bergantung kt betis nk follow skali mana die pergi..wooo...

semoga okey2 aje akak ye..;)

umialya/k.tini said...

akakpn sama, mati kutu jika dia tiada..

Nida said...

Kak Nida kalau kena tinggal mesti kelam kabut nak uruskan bebudak tiga org tu.. terutama yg kecik.. byk betul cekadaknya

Izan Ishak said...

kuatkan semangat ye ina. izan pun sedang melaluinya ni. ada lagi baki 3 minggu ni... mujurlah selang seli. kalau direct terus mmg pengsan juga rasanya.

Ietams said...

mesti tough kan..