Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 25 April 2012

WW: ^_______*











;P



13 Ulasan:

~Siti Hajar~ said...

kejor yop kejor...hehe

Fieza79 said...

wahh abah berlarian..hehee

ak yuyunz said...

moment family day yerr..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Kakak ngan abah dia buat apa tu..? :)

lieyalatif said...

rebut gule2....lieya suke nie..r.ase nak join jek kalo ade ahhaahahah sah2 budak kalah kan ena heheeheh

sonok tgk acara sukaneka gini.....

♥MAMASYAZA♥ said...

sukaneka kat skolah bebudak tu ke ?

kakchik@ella said...

wahhhh .. nampak meriah.

Ren Din said...

kira gula2 ke tuu? =D

LYAfrina said...

rebut gula2??

Nida said...

Ni untung kalau anak ramai.. sebab byk gula boleh dipungut..hehe

mamalieyna said...

alahaiii rindu plak acara sukaneka..^_^

Izan Ishak said...

banyaknya dapat gula2! tapi kenapa abah yg kena lari laju2?

Ena said...

siti hajar,
kejor... beria benor gaya larinya.. hehe



Fieza79,
gitu la kekdahnya kak.. semangat!! :)



akuyuyunz..
a'a yun.. masih ada saki baki.. nampak kelakor je..



LilyMumyqistina,
Kaka & abah kira gula2 ada banyak mana.. kakak menang utk game tu.. abah tolong kira.. ummi tolong snap.. hihihi..




Lieyalatif,
ehehheh... memg seronok tgk si kakak yg kemain xcited berlari2 dah memenuhkan gula2 dalam bajunya time tu.. dan abah tlg kira kan..




Mamasyaza,
Masa family opis huby kak, time tu ada game utk kanak2..





kakcik,
a'a memg meriah! thanks ye.. singgah sini..




Ren Din,
A'a.. kira gula2.. ;)




LyaAfrina,
Tak la.. si bahnya game lain.. anaknya game lain.. gamabr ke-2 tu abah tolong kira gula2 utk si anak.. :)




Kak Nieda,
hihi.. sepatutnya irfan join sekali.. tp bila dah tiup wisel.. dier bukan lari rebut gula2.. tp lari kuar padang sambil nagis sbb?? anak teruna tu pemalu.. heheh.. tp kakak sorng pon dah berjaya menguasai game tu.. rezeki dier..



Mamalieyna,

kan kan kan!.. yak pat join.. tgk anak & huby main pun jd lah.. tukang sorak.. hehhe..




Izan,
a'a.. tp kami tak bawak balik pun.. tinggal je.. sbb gula2 tu rasa was2 pulak nak kasi budak2 makan.. maklum la.. dah cecah tanah.. huhu.. lg pun banyak sangat tu.. tak elok utk dimakan.. budak2 pantang dengan gula2.. pantang nampak.. lgsung tak makan mende lain kang.. hehhe
si abahnya game cari gula dalam tepung.. muka comot penuh tepung.. heheh.. memg kelakar!