Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 24 April 2012

SePi..



kesian tengok "umah" sendiri ni.. 





SePi Jer!!!





Tuan Umah.. wat - wat bizi sokmo.. 




Haihhhh!!






9 Ulasan:

♥MAMASYAZA♥ said...

mesti byk keje kat ofis le tu + ngan keja kat umah lagi, tu pasal sepi aje umah ni

Ietams said...

takpe, sekali dtg merianya tu, kencng le blog ni nanti

bunga_rose said...

nanti wat-wat bizi kat blog balik, baru tak sepi hiihihi

Fieza79 said...

ena bizi ye...update lah..update lahh..hehee

umialya/k.tini said...

xper... taip sikit seharipun ok daa, pengubat kerinduan kami terhadap celoteh2 ena

Izan Ishak said...

alaaa... ena taip aje apa2 kat sini asalkan ada entry. pendek2 pun jadi ada...

yelahhh... rindu sokmo nak baca ena berceloteh kat sini cam dedulu tu!

ieda said...

alorrrrrrrrrrr winduuu tau ! .. ;)

mamalieyna said...

huhu~

ena, eina ni sepi jgk time waktu kerja sbb dh kena block..huu~, tp jd meriah sket sbb siap autopublish kt umah..hee~

tp tak sebest dl la, dl bebas berBW..hu~

LYAfrina said...

ena..ena..ena... kembali hiasi rmh y sepi ni :-)