Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Monday, 9 April 2012

Family Day : Part 4


Yes!
Masih ada sambungan nampaknya..
Dan nasib baik jugak sbb gara2 kabel usb hp ni dah problem blh la cari2 dan godek draf n3 yg dah berjamang ni... ngeh ngeh.. :P klu tak mungkin lg berkurun br apdet...


selepas makan.. masanya utk memindahkan bekalan makanan dari seberang laut.. eh! sungai..


see!! muafakat membawa berkat.. ^_^


Dah abis.. masanya utk geng bas sekolah utk mandi manda... :P

Kemain happy lg..

anak2 dara berendam..



dah dah... naik seme.. kita ke sesi seterusnya..


Sesi menukar hadiah antara staff (ofis huby) dan si kakak yg menjadi wakilnya.. hihi..


eh! ada lg.. owh..ini pulak adiah.. er.. adiah... lupa la pulopppp... huk huk.. 



Tamatlah riwawat kesan degil aktiviti disiang hari..









eh! nanti dulu... lom abis lagi...










Okeyh... malam bakal menjelma.. makanya.. dinner time telah kembali.. ngeeeeeeeeeeee...



bakor... kiter bakor je.... hehehe.. 


dan waktunya...



hero & heroin yg sangat menguji kesabaran omak & apaknya sepanjang di sana..huhu... hrmmm... okeh.. memandangkan perut dah pun menyanyi lagu riang... jom la kita pulang ke sarang... 






7 Ulasan:

ieda said...

wahhhhh ... main dlm air nie x tahan nie .. syoknyeee
xtvt macam nie sesekali joint memang seronok sgt2 .. ;)

pena rozie said...

seronoknyer....

~Siti Hajar~ said...

Waaahhh part berkubang dlm sungai plg best, nak2 pulak ramai2 lg meriah, xterasa sejuk air tu...

LYAfrina said...

sure seronok ni,.,suka tgk pic y beratur kat dalam air..

Izan Ishak said...

syoknya tgk pic yg pindahkan makanan ke seberang sungai tu... apa yg penting kerjasama gitu kan!

last pic tu cam kakak ngan irfan dah penat n ngantuk je. maknya maintain cun sokmo...

lieyalatif said...

SYOK PLAK LIEYA tgk ena aktiviti yg ade..tingat jaman sekolah dulu...fun tau buat aktiviti camni

tang bbq tu yg paling suke tu....best2.....mau ulang2 byk kali ratah BBQ kan hihihihi

Ietams said...

bestnya berendam dlm air tu.. Tp takut nak terkencing je la dok lelama dlm air... eerrGrrrrrr tejukkk.....