Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 29 April 2012

Entry Ulang Tayang.. hihihi



Tengahari ni moh la main masak-masak pulak.. main2 je.. kenapa kata main2? sbb masak apa yg ada dalam stok.. walaupun tak cukup bahannya.. ku buat jugak.. hihihi.. alah.. nak makan sendiri ngan anak2 je pun.. Ye lah.. nak p jalan2 bosan pulak sbb huby tak de.. saper nak control hero & heroin tu? tak daya rasanya kalo huby tak de.. So, utk isi kebosanan.. main2 masak la jawapannya.. tp tak syok juga sbb main sorang2... sian je kan.. nak ajak heroin tu tolong dan dan tu bawa buku tanya itu ini.. cehhhh!! masa mak kamu free kemain liat lagi nak wat keje sekolah.. haihhh!



Ok la.. meh kita wat sesi ulang tayang gambo.. sbb memandangkan camera hp masih dok lagu tu jugak.. so, kita godek2 la gambo yg sedia ada..





hik hik.. eksyen je pic ni.. arini mana masak penuh gini... hua hua hua.. ;P


&





Ni pun sama.. pic adalah ulang tayang.. hehehe..




Cuaca Mendung Sudah.. Tengahari tadi panas terik.. Yerla semalam tak hujan.. mungkin arini hujan.. Mungkin lahhhh!! maklum la ai bukan pengkaji cuaca.. Korang p jalan2 yeh!.. syok eh!..










13 Ulasan:

~aSHa~ said...

kalo la KL tu dekat..sure thari tadi gi lunch kat umah ena..ehehehee

umialya/k.tini said...

ari2 makan angin, pokai akak, hihihi

ak yuyunz said...

yun pun stay rumah je.. hubs ada job. tempting nya nasi ayam tu ena. yun buat nasi goreng jer, jadik la.. sebab yg ada pun ikan bilis jer haha..

kakak nampak letih la ena. penat sekolah kot. cemaner la sok anak yun, aihh tak sekolah lagi dah pening mikir..

ieda said...

wah2 nasi ayam .. hurmm sesekali ujung minggu masak macam nie best kan ;))

~Siti Hajar~ said...

sedapnyer ns ayam tu k.ena, bila masak tuh..???

Pic 2 badik tu mmg tau lama pya sbb rambut anis masih pjg megurai...hehe

MrS. F!zA said...

heheh heran gak tkkn k.ena msak beria di hari hubby tkde..ekekeke

* fiza skrg ni tkkira pgi ptg mlm memanjang berpeluh..rsa nk mandi 24jam..

Izan Ishak said...

wahhh... ena masak nasi ayam ye! izan dah lamaaaaa sgt tak buat n.ayam. kalau nak mkn beli aje. makin malas nak masak2 mak buyung skrg ni...

mamalieyna said...

samala menu kita baru2 ni ye..eina pun msk nasi ayam,,tp tak penuh gaya camni gak..hehe~

Nida said...

aduiii... gambar pertama tu sungguh menggoda jiwa membuka seleralah Ena...

lieyalatif said...

aduh terliur tgk nasi ayam ena...dah lame lieya tak buat nasi ayam ni ena...terus terliur tgk hah....

wahida said...

aku pun dah lama tak buat nasi ayam...adoi la...terliur la pulak..nak buat la weekend ni...

Alin Marlini said...

Nasi Ayam..my feveret

Ietams said...

mcm tak ikhlas je bebudak tu amik gambo...hehehe comey.
Psttt ena, tiko tu same dgn tiko kite gak ler... Hihihi kalernya pon same