Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Sunday, 8 April 2012

Apa Pulak Masalahnye Ni??




Frust betul bila nak apdet tp x leh transfer gambar.. rasa mcm makan ikan tak de garam je kekdahnya.. tak tau la naper.. apa yg silapnya.. tau tau je.. bila kabel usb dah di satukan ngan hp & lappy.. tp still tak kuor2 jugekkk... tu yg dok bukak tutup.. bukak dan tutup lg.. sampai la entry ni kuorrr.. cemaner ekkk? ada sesape blh tolong? nak kata dah rosak kabel tu.. elok je caj bateri nye... haihhhhh!! poning makkkkk!! 



Sementara tak tau cara nak atasi mende ni.. blh la apdet dulu pic2 yg terbengkalai dalam draf tu.. :P



8 Ulasan:

Amie said...

Pelan2 cari puncanya, kadang-kadang mati kutu kita dibuatnya bila berhadapan dengan masalah begini...

NzA said...

lappy problem kot ena.....????

moga problem dpt diselesaikan....

mamalieyna said...

huu..taktau takpandai la pulak bab2 ni..

selamat terus mencuba..~

Fieza79 said...

try kat pc laen plk..leh tau dari mana punca nya kan...

LYAfrina said...

GUNA USB CARD BLH TAK??/

eMMe said...

hurm... Ena, maafla, masalah Ena ni tak dpt dibantu... saya pun tak pasti, nak settlekan cam ner, hope settle la pas ni... heeee~

lieyalatif said...

MESTI ADE something wrong tu ena...hope dpt solve cepat2 yeak ....

Izan Ishak said...

tak dapek izan nak nolong ena.. nnti kena cari kat mana problemnya lah tu..