Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 15 March 2012

Kompius



kenapa ekkk?? 



errr.. 



Ada waktu bila PMS, mood adalah hepi hip hip hooreyyy.. rasa mcm nak terbang.. ;P



Tapi..



Adakalanya



Mood adalah sangat2 Moody.. huhuhu.. Mencikkkkk!!



Makanya... Nak Bersuara Pun.. Malehhh!! 
Tapi DIAM tu lebih baik kot bila keadaan mcm tu.. hoho..





10 Ulasan:

Pepel BoNda AmaNi said...

diam lebih baik kan kak kadang2 tue...

lieyalatif said...

OKEY le tu ena kalo mood heppy....lieya ni kalo nak piyed mmg datang le angin semacam...nak hangin jek tak tentu pasal...seb baik le en laki paham huhuhu

~Siti Hajar~ said...

take time..rilek ok!

~~*Lady Salwa*~~ said...

perubahan hormon... hehe

tapi betul, kadang2 diam itu lebih baik dalam sesetengah keadaan... :)

ieda said...

yes dikk
baik lebih baik
tapi kalau akak diam di office , balik rumah ngamuk lak kat anak2 huhuhu ..

MrS. F!zA said...

eh dh lama tkrsa PMS..hahaha..tp kita time PMS mmg nk marah org je keje..

ak yuyunz said...

ena.. tido je lagi best kot.. =)

umialya said...

kdg2 sensitif bngt

rynas said...

biasalah tuh akak kalau peod mesti selalu moody...

eMMe said...

aa'ah mood kenkadang celaru...saya faham kamu Ena...hehehe...