Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 13 March 2012

Family Day : Part 3


meh kita sambung lg n3 basi.. tp nak cerita mcm tak berapa nak sempat dah.. ni pun, patutnya dah balik tp... err.. nak post mende ni dulu... heheh.. 




ni la temannya di kakak masa family day ofis huby ritu..  sekali pandang mcm sama je dorang ni.. ketinggian pun tak jauh beza.. padahal sorang 6 tahun... sorang lg 7 tahun.. si kakak la yg 7 tahun tu.. huhu.. mana lg kuah kalo tak tumpahnya ke nasi.. tp tak pe kakak.. ada masa lg kamu nak tambah ketinggian.. cam ummi kamu ni.. leh melebor jek la... kui kui kui... ceh! kata tak sempat nak bebel.. amik nahhhhh!! hahahha.. ;P


Dak irfan yg moody pg tu.. tp gambo ni dah baik dah.. hihi..


ni la.. peneman setianya.. nak berkepit je... suh join game ngan kakak tak mau.. adiah nak! huhu.. nampak tak ai dah bam bam kat lam pic ni.. skrg lg bam bam.. huhu.. tp huby suh tambah lg 2kg.. ekkk? tak sanggup mak..ye la..cerata tu.. sepet dah.. tenggelam dek cheek yg makin membukit.. huh






********************************************






Saat dinanti2 kan oleh budak2..



main air... yeayyyy!!.. tapi...

Bibir kakak dah mula pucat.. sejuk! tp sian.. tak leh nak main betul2.. 





Cantikkan kat sini.. airnya sejuk terasa sampai ke tulang..



Air kat sini memg  best la.. nak mandi memg puas bg yg dewasa.. kalo yg kanak2 tu.. leh main kat gigi air cam pic bebudak kat atas gitu je.. sbb airnya deras dan banyak batu.. cian kat budak2.. kat pool pun sama.. ada utk kanak2 tp agak dalam la klu nak compare kat tempat2 lain.. so, sangat memerlukan pengawasan ibu bapa dan yg sewaktu dengannya..



Daaaaaaaa...




Klik sini utk Part 1 dan Part 2




13 Ulasan:

umialya said...

sonokkan!!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantik tempat ni..
Bestnye kalau dapat mandi ni...

LYAfrina said...

syoknyer main air terjun.. pndai kakak berkawan.. dh ada group tu

ibundo said...

seronoknya jadi kanak-kanak

~aSHa~ said...

seronoknye budak2...dah lama tak mandi air terjun...mmg sejuk air terjun ni.....
kalo musim hujan tiba2 ni...lagi la sejuk...

Ietams said...

sonoknye mandi air terjun tuu

~Siti Hajar~ said...

Mana ada tembam k.ena ni, nmpk maintain jer tu..

Bestnyer berendam dlm sungai, air sungai mmg sejuk sampai tulang, tp best! Irfan tu maintain je sejuk siap sengih sampai tinge lg tu ha...haha

Fieza79 said...

waa best nya berendam2 gini...sejokk..

Irfan kfieza makin kuruss dah..huhu malas mkn, lg snggup melayan PS berjam jam dri makan...

lieyalatif said...

terbayang2 lieya kesejukkan air tu....bestnye dpt berendam.....mengggigil2 dibuatnye kan ena...pastu siap le kebulur perut lepas mandi heeheheh....

alah mane ade tembam...ena okey jek laa....sweet n comey!

ieda said...

uishhh cantik tmpt nie dik
rasa syokkk dan dah rasa kesejukan dia ;)

MrS. F!zA said...

nk kepit eh ngan ummi irfan ni..ank mnja ni..esok ada adik tkleh kepit2 dah..ehehhe

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

bagusnye somi mek na..suh tamabh lagi 2kg?? eheheheh nampak norr mek na ni takdela gemok pon..kurus je sy tgk..jgnrisau k

Pepel BoNda AmaNi said...

dah besar dah anak2 acik bonda sayang nie...comey