Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Tuesday, 6 March 2012

Family Day : PART 2



Lama betul nak tunggu turn hapdet citer basi family day opis huby ni.. ish ish... Maap ler kawan2... puan belog sangat lah dilanda kebizian di waktu opis hour.. nak jengah belog uols pun tak sempat... sob sob.. 


So, meh la kita sambung n3 basi ni.. walaupun badan sangatlah penat dah nak terlelap sebaik sampai rumah tadikk.. huhu.. layanzzzzzzzzzzzzz...


eh! sebelum ni.. kalo n3 NI pic sukaneka utk dewasa.. ada jugak utk kanak... so, tak ler jemu sangat bebudak tu sementara nak tunggu time berendam di kali kan kan... huhu..



eh mana dak anis? tak join ekk?


owh... ada pun.. ni game biasa la.. utk budak2.. bolot cekelat eh! gula2 sampai kembung perut.. dan kakak menang no. 2 game ni.. jadilah...


bawa bola ping pong dalam sudu.. 


see! kat depan kan? so., kakak anis la menang... hehehe..


game anak bersama bapa... "pusing2 pelita.. cari biar dapat".. ehehhe..ni pun si kakak jugak yg menang.. err! ke no. 2 ek bang? lupa sudaaaaaaaa.. ekekkeke..



eh! sesat plak pic game last dewasa ni.. ish ish.. owh.. team huby menang jugak game ni.. dan kebanyakkan game di konker oleh team huby..  team coklat.. :)


puzzle dah siap!




Okeh.. time ditunggu2 sudah tiba.. errr.. bg mereka yg menang la.. walaupun adiahnye biasa2 je..






ater group huby menang kan.. walaupun adiahnya comel2 belaka.. ala.. kata suka2 nye game game.. so, adiahnya suka2 jugak la.. heheh.. 




kemain suka lg si kakak.. dapat adiah walaupun x seberapa.. hihi..



cer tengok susunan adiahnya... hihihihi.. okey la dari tak de kan...




errrrrrrrrrrr... bersambung lagikkk.. ;P



Gambar2 adalah di tembak oleh kengkawan huby.. eh! naper ai tak de ekkk? tak join game ker? ehehhe.. ai kan tetamu terhormat.. ;P.. hmm.. team huby majoriti adalah lelaki.. jd ai sogan lah nak join walaupun ada acara utk asben & wife tp memandangkan ketinggian ai yg sangatlah tinggi melepasi asben ai.. hik hik.. makanya.. lupakan saje... huk huk..




5 Ulasan:

ieda said...

memang seronok bila ada family day nie .. acara macam2 .. hurmmm kalau akak joint gak tapi tgk acara lahh , risau kalau over lakk ekekek ;)

MrS. F!zA said...

kita pn suka kalo aktiviti family day mcm ni..mmg leh knl rapat dgn family lain..sbb permainan mcm ni lah..

~Siti Hajar~ said...

Tercari2 mana k.ena tau, rupanya jd tetamu khormat...hehe

Sy klu ada xtvt camni, semua anak2 termasuk sy akan join, kasi gempak, tang dpt hadiah tu yg best...haha

~~*Lady Salwa*~~ said...

Bestnya... lama tak merasa pi family day... kat office sal ni susah sket...

dok harap pi f/day husband sal je la... huhu

Ena said...

hehe.. masa p family da kat PD tahun lepas.. sempat la jugak join.. kali ni mak nonton aje lah.. hehe