Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 10 March 2012

Erkkkk??



Tajuk entry adalah sukahati.. 


 >.<



abaikan bantal dah rupa "lempeng" tu.. ;P  tunggu turn nak masuk lam tong sampah dan masih lom sampai ati nak buang tp dah tak selera nak tengok.. boleh?




Apa kes pagi2 tayang gambar anak2 ptg kek? 




owh.. sudah semestinya.. sbb puan belog malas nak celoteh manyak sbb kije umah masih manyak menanti.. so, tayang gambo bulan Januari ari tu je la.. ngeh ngeh..





Cuti sekolah dah bermula.. Kemana semua??? 






9 Ulasan:

umialya said...

x kemana, keja..

fieda said...

tak ke mana jugak..anak nak upsr ni kelas tuisyen full...

kak fieda pun minat pupel kaler..hehehe

singgah dari blog izan ishak ni...

Izan Ishak said...

ena... cantik umah ena esp tang langsir tu! bantal tu boleh aje dimaafkan. nak suruh beli baru le tu.. hehe...

izan pun tak ke mana2 hari ni. esok plan nak balik umah mak izan. cuti2 ni kat sana je...ini jelah masa nak balik kg kan.

selamat berhujung minggu ye ena!

Ena said...

umialya,

sama la kak.. anak2 je yg cuti kan.. tp sian pulak sbb mak apaknye keje.. huhu

Ena said...

fieda,

mekasih kak.. sudi singgah umah pepel ni.. hehe

Ena said...

izan ishak,

eheheh.. tu la.. nak mintak baru tu sebenarnya.. tp lom ada masa nak p cari yg baru.. bz manjang je huby..
cantik? 3 years ago dah tu.. kalo ada rezeki lebih nak gak berganti tahun ni.. hihi..

Amie said...

Selamat berhujung minggu Ena,
cantik apa latar belakang tu, langsir & sofa nampak sepadan, bantal tu he he hehhh sedap buat tidur!

Faidhatul Arfah said...

follow u hee (:

mamalieyna said...

cuti sekolah blk kg, adik bertunang..hehe..anak takde sekolah pun sibuk nk cuti ni..hehe~

potong kek ..bestnyer~