Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Thursday, 22 March 2012

Adik Black Ngan Mak We Dier..



hehehe..



Nampak nauu tak de idea.. wat tajuk sukahati je.. ;P




Inikah adik black?? Ada rupa black mentor tak??? ihihihi..
err.. kenapa blakc ekk? sbb.. kalo tgk secara live kan.. orgnya ada la iras2 Penyanyi Black Mentor tu.. org kata.. hehe..





&





Makwe adik black??
Matikk Punye statement!



Dah terang lagi bersuluh!!




Kan dah kata.. tajuk adalah suka hati nak letak.. AMPUN!!



Sebenarnya gambo tahun akhir tahun lepas.. dah lama huby post kat FB dier.. mak baru arini nak apdet.. hua hua hua.. Jangan Mare... ;P Pic 1st tu adalah adik ai.. masih belajor, still single but x tau la available lagi ke tak.. naper tiba2 tayang gambo dier? dah mcm agensi mencari jodoh la pulak!errr.. sbb dier ni jarang muncul kat "blog" kakak dier ni..








13 Ulasan:

MrS. F!zA said...

suka gmbr ni! smartttt!

lieyalatif said...

cantik la ena....suke tgk...pic ena tu siyes mcm anak dare...cantik!! latar belakang pun cuns gilos!!

Fieza79 said...

amboi posing ena tu mengancam...ye la cm anak dare..hehee

Pepel BoNda AmaNi said...

cantik sangat gambar akak nie..suka la tengok kak....

~Siti Hajar~ said...

Wah! akak promote adik kat blog, laris la adik black pasni...hehe

Klu kata makwe pun org pcaya...hehe

eB ezrin said...

makwe pn makwe la. janji cun :)

ieda said...

uishh nie makweee black yeee
uishhhh cumeilllll lahhh
pewitttttttttttttttttttt
;))

zh-ena said...

cantik la gambar nie

umialya said...

adik ngan kakak sama2 bergaya

LYAfrina said...

tknik gambar tu..cantikkkkkk

Nida said...

sangat2 mantap.. modelnya pun cantik :)

rose ~ Ibu Rafiq dan Aishah~ said...

heheheh nape adik black?

eheheh sy pon camtu mekna..abang sy black sorang..if duk dua dekat2 ngan dia org tak kata adik bradik..ohh sian abangku..huhuhu

Izan Ishak said...

cantiklah makwe adik black tu...hehe...