Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Wednesday, 29 February 2012

Family Day : PART 1


















^__^







^__________*



Layan gambo je la yeh!..


Puan Belog tak sempat nak citer.. ;P



Note: Family day opis huby ni.. kecil2an je sbb utk unit dier je.. tp ok la.. meriah.. 
Kat Mana??? dekat je... kat Kalumpang Resort, Tg. Malim. 








8 Ulasan:

eMMe said...

kelakar la acara sukan utk kategori dewasa tu, betul ke kene letak belon dlm baju tu, hahah. ke saje wat lawak tu, hehehe

Ena said...

emme,

ahahhah.. memg kelakor pong.. tp bab yg buh belon dalan baju tu.. dier saje je sbb org umah dier ngah tunggu hari nak deliver.. heheh..

MRS. K said...

penah denga kalumpang nih.. dah survey2 utk family day tapi takut tak muat chalet die.. huhu

lieyalatif said...

wah meriah gile laa ena...best2....mesti riuh rendahkan ena.....sesekali buat aktiviti camni release tensen kan...

ieda said...

bila family day nie .. time game paling seronok kan ena ..
kdg2 tuu kita nie lebih2 dari remaja lak ekekek ;) akak lahh

Lynn Hamzah said...

kat mana nie ena...syok kan kalau dapat kumpul ramai-ramai macam nie...

mamalieyna said...

gmbo last tu best..hehe~

Izan Ishak said...

bestnya ena... gmbar yg last tu kelakar je!