Di sini hanya ada cerita dari rutin kehidupan saya dan orang-orang yang ada sekeliling saya. Apa yang terpapar hanya bicara dari hati yang sekadar buat tatapan di masa akan datang. Tiada unsur menunjuk-nunjuk atau riak. Terpulang pada penerimaan masing-masing. Asalkan kita tidak memburukkan orang lain sudah!

Saturday, 11 February 2012

B.O.S.A.N



Bosan weyhhhh..




Korang layan bola ekkk??




Malam minggu ni.. kalo dapat cuci mata kat luor best gak.. tp





MALAS..




;P









8 Ulasan:

ak yuyunz said...

layan cerekarama je lah ena hehehe..

umialya said...

akak lak cuti2 ni suka dok kt umah, release tension!!!!

mamalieyna said...

ena tak layan bola ke? mesti tak bosan..hehe..eina ni pantng ada game bola, mesti nak kena tengok..terbwk2 time peknen anak2 boy ni suka tgk bola..smpai skrg suka benoo tgk bola..hehe

jgn bosan2..hee~

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tak layan bola..
smlm tgk cerekarama..best juga citer tu..^^

Izan Ishak said...

hubby layan bola kat tenet je ena. izan tgk cerekarama mlm tadi...

kalau bosan mmg tak tau nak buat apa kan...

eMMe said...

hahahaha...Ena, kalo kita berjiran, mesti Ena rajin kuar bawak saya jalan2 hahaha~ leh saya main dgn Anis n Irfan kan..kan...

Ena, masih kat KL ke? tak kene pindah Putrajaya???

Ena said...

Yun,

memula berebut ngan wan.. nak tgk cerekarama kat tv depan.. tp mengalah jugak.. p tgk tv lg1 sambil lipat kain.. keje umah ada je.. tp tu la bila dtg mood bosan tu.. gitu lah kekdahnya.. hehe



umialya,
kak, ena selalu suka duk umah juga ari cuti.. tp biasa la.. mood bosan ni blh dtg bila2 masa jek.. hehehe.. bila huby ajak kuor tak mau pulak.. is ish..



Mamalieyna,
layan bola? hehe.. tgk mood je ena ni.. klo rasa nak layan.. layan jugak.. tp smlm memg kelaut lah.. hehe




Lily,
sudahnya layan cerekarama.. a'a.. best juga kan.. pestime tgk lakonan leanofa tu.. ok.. bersahaja je..




izan,
tu la kan izan.. bila dtg mood bosan tu memg rasa apa pun tak tau nak buat.. pd hal banyak je mende nak kena buat.. hehehe..



Emme,
heheh... tu la.. masalah nya kat sini kejiranan tu tak akrab sangat.. biasa2 je.. huhu..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

layan mata jom, saya tak tengok bola tapi pi main badminton dengan hubby